iOS 14.1 Uygulama Arşivi Bölümünü Kapatma

• Konbuyu başlatan Dzynn
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4K

Dzynn

Apple Sever
Konular
1
Merhaba herkese, başlıkta belirttiğim gibi 14.1 sürümünde JB işlemini yaptık her şey güzel ama ana ekranda en sağ sayfada uygulama arşivi bölümüne yanlışlıkla dokunsam bile cihaz respring atıyor ve bekleme işaretinde takılı kalıyor bu yüzden cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum haliyle JB de gidiyor baştam atmak zorunda kalıyorum. Bu sayfayı iptal etmenin veya bu sorunun bir çözümü var mıdır kolay gelsin.

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Merhaba herkese, başlıkta belirttiğim gibi 14.1 sürümünde JB işlemini yaptık her şey güzel ama ana ekranda en sağ sayfada uygulama arşivi bölümüne yanlışlıkla dokunsam bile cihaz respring atıyor ve bekleme işaretinde takılı kalıyor bu yüzden cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum haliyle JB de gidiyor baştam atmak zorunda kalıyorum. Bu sayfayı iptal etmenin veya bu sorunun bir çözümü var mıdır kolay gelsin.

Henüz öle bir şey mevcut değil ben görmedim duymadım ama eminim çıkacaktır.

Oyla:

İbrahimmmmm

Apple Sever
Konular
3
Bence siz cihaza sıfırlama yapın ardından hüç ayar ve emek harcamadan jb atın stabill olunca yerleşimini yapın bu iş böyle ben günde 3 kez cihaz sıfırladığımı bilirim

Oyla:

Grknbrk

Apple Sever
Konular
10
karen springboard daki uygulama çekmecesini devre dışı bırakmak için özellik ekleyeceğini belirten tweti var 17.09 da bu olayı bende sevmiyorum gereksiz

Oyla:

İbrahimmmmm

Apple Sever
Konular
3
abi bu güncelleme işinin bknu çıkardılar nedr bu ya yap stabil birşey sür 1 sene atma güncelleme telefon bu yahu sanki milletin işi gücü yok güncellem alıp duracak eskiden yoktu sık değildi bu durum o yüzden çalışanda düzgün ypıyordu işini stabildi güncelemeler birazda bahane jb kesmek için ara ara güncelleme arılıyor gib

Oyla:
KS
KS

Dzynn

Apple Sever
Konular
1
App Library Disabler tweak'iyle yapabilirsiniz:
Teşekkür eserim mesajınızı daha yeni gördüm. Tweak i trappledestek reposunu şimdi gördüm ve çok mutlu oldum hemen yükleyip buraya yazmak istedim ama siz daha önce davranmışsınız zaten teşekkür ederim.

Oyla:
Geri