Merhaba herkese, başlıkta belirttiğim gibi 14.1 sürümünde JB işlemini yaptık her şey güzel ama ana ekranda en sağ sayfada uygulama arşivi bölümüne yanlışlıkla dokunsam bile cihaz respring atıyor ve bekleme işaretinde takılı kalıyor bu yüzden cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum haliyle JB de gidiyor baştam atmak zorunda kalıyorum. Bu sayfayı iptal etmenin veya bu sorunun bir çözümü var mıdır kolay gelsin.
Merhaba herkese, başlıkta belirttiğim gibi 14.1 sürümünde JB işlemini yaptık her şey güzel ama ana ekranda en sağ sayfada uygulama arşivi bölümüne yanlışlıkla dokunsam bile cihaz respring atıyor ve bekleme işaretinde takılı kalıyor bu yüzden cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum haliyle JB de gidiyor baştam atmak zorunda kalıyorum. Bu sayfayı iptal etmenin veya bu sorunun bir çözümü var mıdır kolay gelsin.
Bence siz cihaza sıfırlama yapın ardından hüç ayar ve emek harcamadan jb atın stabill olunca yerleşimini yapın bu iş böyle ben günde 3 kez cihaz sıfırladığımı bilirim
karen springboard daki uygulama çekmecesini devre dışı bırakmak için özellik ekleyeceğini belirten tweti var 17.09 da bu olayı bende sevmiyorum gereksiz
abi bu güncelleme işinin bknu çıkardılar nedr bu ya yap stabil birşey sür 1 sene atma güncelleme telefon bu yahu sanki milletin işi gücü yok güncellem alıp duracak eskiden yoktu sık değildi bu durum o yüzden çalışanda düzgün ypıyordu işini stabildi güncelemeler birazda bahane jb kesmek için ara ara güncelleme arılıyor gib
Teşekkür eserim mesajınızı daha yeni gördüm. Tweak i trappledestek reposunu şimdi gördüm ve çok mutlu oldum hemen yükleyip buraya yazmak istedim ama siz daha önce davranmışsınız zaten teşekkür ederim.