jailbrek varmı ? ipa olarakmı yüklendi ? orjinal uygulamamı?Arkadaşlar 3 aydır twitter bu halde iphone 7plus 14.4.1 sürüm
Jailbreak kaynaklı büyük ihtimal . Ya Jaşlbreak dosyaları tam değil gibi Power selector indir ldrestsrt yap bir kaç kez . Olmadı jailbreak pasif edince imiyormu Buda önemlijailbreak var orjinal appstoreden yüklendi
pasif edincede aynı sorun var. hatta jailbreği sildim yine aynı açılmıyor. aynı hatayı alıyorumJailbreak kaynaklı büyük ihtimal . Ya Jaşlbreak dosyaları tam değil gibi Power selector indir ldrestsrt yap bir kaç kez . Olmadı jailbreak pasif edince imiyormu Buda önemli
burdan destek saglanacak arkadaşım. telegram yazmaya kapalı artık .. @Damla arjadaşın dediklerini yaparsan bir şekilde çözülecektir..teşekkür ederım telegram kanalından yazamıyorum neden aceba
not:teşekkürler ilginiz ve alakanız için
Semirestore 11
ile beklemeden cihaza konple format da atabililiyorsun aynı sürüme temiz kalıntısız o özelligi var alttaki butonu açık kalır ise..sürümünü düşür kardeşimpasif edincede aynı sorun var. hatta jailbreği sildim yine aynı açılmıyor. aynı hatayı alıyorum
Arkadaşlar 3 aydır twitter bu halde iphone 7plus 14.4.1 sürüen son sürüm Twitter25 ve üzeri ister biliyorsunuz değilmi
Biliyor sun son sürüm Twitter 15 üzeri istıyor bunu biliyor olmalısın Ama sen iyi temiz kurulum edip ipa eski sürüm yüklemeyi dene 14 destekliArkadaşlar 3 aydır twitter bu halde iphone 7plus 14.4.1 sürüm
Sistem dosyalarını bozmuş büyük ihtimal
Semirestore 11 indir repomuzdsn alttaki butonu açmadan sil jailbreaki olmaz ise Succession repomuzdan ile aynı sürüme sıfırlama yap düzelecekmi ?
jailbreak yaparkende yaz bize ilk ne yapılmalı yazarız
Ekli dosyayı görüntüle 12833Ekli dosyayı görüntüle 12834
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.