MERHABAHerkese Merhaba! İlk defa Jailbreak yapacak arkadaşlar için veya bu konuda henüz pek bir bilgiye sahip olmayanlar için Jailbreak işlemi başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra ilk neler uygulanmalı, bunu göstermeye çalıştım.
Merhaba arkadaşım.Herkese Merhaba! İlk defa Jailbreak yapacak arkadaşlar için veya bu konuda henüz pek bir bilgiye sahip olmayanlar için Jailbreak işlemi başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra ilk neler uygulanmalı, bunu göstermeye çalıştım.
Sana dün cevapta saten yazmışlardı . Lockdown beta indirip kullanıp idare edebilirsiniz . DiyeMERHABA
Merhaba arkadaşım.
Bende yeni yükledim ios 14.8 iphone x A11 işlemci.
ceckra1n JB yaptım ama telefonuma parola ve vace ide kuramıyorum.
parala tanımlama istediğimde telefon reboot yapıyor ve yeniden telefonu bilgisayara bağlamam gerekiyor.
ne yaptıysam bunu halledemedim.
şu anda parolasız kullanıyorum....ve benim için çok sakıncalı...
bir çözüm varmı dır
saygılar
Teşekkür ederim arkadaşım,Sana dün cevapta saten yazmışlardı . Lockdown beta indirip kullanıp idare edebilirsiniz . Diye
Aynı soruyu iPhone 7 14.8 icin soruyorum. Son zamanlarda çok karıştı hangi cihaza jb çıktığı..İphone 8 plus 14.8 jailbreak varmı
Gülümse Kaderine
dogru 14.8 e kadar jailbreak edebilirsiniz.. jailbreak iphone 7 uncover istersende checkra1n 14.8.1 e kadar.. yapılabiliyor.Aynı soruyu iPhone 7 14.8 icin soruyorum. Son zamanlarda çok karıştı hangi cihaza jb çıktığı..
dogru 14.8 e kadar jailbreak edebilirsiniz.. jailbreak iphone 7 uncover istersende checkra1n 14.8.1 e kadar.. yapılabiliyor.
TeşekkürlerHerkese Merhaba! İlk defa Jailbreak yapacak arkadaşlar için veya bu konuda henüz pek bir bilgiye sahip olmayanlar için Jailbreak işlemi başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra ilk neler uygulanmalı, bunu göstermeye çalıştım.
devrim abinin vvideosundaki a prefenceloaderde bende bağımlılıklar çıkmıyor acaba cyda tam güncelleme dedim o zamanmı kuruluyor ve cyda supsrate de kurulmadı elle manuelmikurmam lazım sonradanHerkese Merhaba! İlk defa Jailbreak yapacak arkadaşlar için veya bu konuda henüz pek bir bilgiye sahip olmayanlar için Jailbreak işlemi başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra ilk neler uygulanmalı, bunu göstermeye çalıştım.
Var hocam.14.6 İphone 6s plus İçin Jailbreak Varmı Arkadaşlar
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşliyormu o method bilemiyorum 14.8.1 var 8 plus cihazınaKardeşim iphone 8 Plus Var Bende Bir Metodla 12.4 den 14.8.1 Geçiş Var Geçersem Jailbreak Varmı
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşliyormu o method bilemiyorum 14.8.1 var 8 plus cihazına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?