M mtel Apple Sever Katılım 22 Ağu 2019 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 17 Haz 2020 #1 Merhaba, ios 14 için udid kayıt için önerebileceginiz bir yer varmı acaba? Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, ios 14 için udid kayıt için önerebileceginiz bir yer varmı acaba? Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reloading_Data Jailbreaking Elit Üye Apple Sever Katılım 18 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 490 Tepkime puanı 204 Puanları 1,889 17 Haz 2020 #2 mtel' Alıntı: Merhaba, ios 14 için udid kayıt için önerebileceginiz bir yer varmı acaba? Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... neyi kaydedecen ne yapcan biraz acıklarsan sevinirim udid kaydının görmek istiyorsan itunesten görebiliyorsun
mtel' Alıntı: Merhaba, ios 14 için udid kayıt için önerebileceginiz bir yer varmı acaba? Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... neyi kaydedecen ne yapcan biraz acıklarsan sevinirim udid kaydının görmek istiyorsan itunesten görebiliyorsun
KS KS M mtel Apple Sever Katılım 22 Ağu 2019 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 17 Haz 2020 #3 Reloading_Data' Alıntı: neyi kaydedecen ne yapcan biraz acıklarsan sevinirim udid kaydının görmek istiyorsan itunesten görebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... İos 14 betayı yükleye bilmek için udid kaydı gerekiyor. Onun için yardım istiyorum. Udid numarasını görmeyi biliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reloading_Data' Alıntı: neyi kaydedecen ne yapcan biraz acıklarsan sevinirim udid kaydının görmek istiyorsan itunesten görebiliyorsun Genişletmek için tıkla ... İos 14 betayı yükleye bilmek için udid kaydı gerekiyor. Onun için yardım istiyorum. Udid numarasını görmeyi biliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Murat Demir Apple Sever Katılım 5 Ara 2019 Konular 0 Mesajlar 183 Tepkime puanı 17 Puanları 1,524 17 Haz 2020 #4 İos 14 beta ne zaman çıkıyor