T ToYBaRS Apple Sever Katılım 8 Nis 2020 Konular 8 Mesajlar 41 Tepkime puanı 1 Puanları 1,504 17 Eyl 2020 #1 iy günler arkadaşlar xs kullanıyorum ota ile ios 14 e geçtim fakat şuan da whatsappa giriş yapamıyorum atıyor sebebi nedir
iy günler arkadaşlar xs kullanıyorum ota ile ios 14 e geçtim fakat şuan da whatsappa giriş yapamıyorum atıyor sebebi nedir
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Yönetici Admin Apple Expert Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 136 Mesajlar 1,664 Tepkime puanı 821 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 17 Eyl 2020 #2 ToYBaRS' Alıntı: iy günler arkadaşlar xs kullanıyorum ota ile ios 14 e geçtim fakat şuan da whatsappa giriş yapamıyorum atıyor sebebi nedir Genişletmek için tıkla ... temiz kurulum yapın itunnes üzerinden telefon üzerinden güncelleme almak bazen olası hatalara sebeb olabilir Oyla 0 Downvote
ToYBaRS' Alıntı: iy günler arkadaşlar xs kullanıyorum ota ile ios 14 e geçtim fakat şuan da whatsappa giriş yapamıyorum atıyor sebebi nedir Genişletmek için tıkla ... temiz kurulum yapın itunnes üzerinden telefon üzerinden güncelleme almak bazen olası hatalara sebeb olabilir