A alicebe Premium üye Katılım 10 Ocak 2025 Konular 2 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Daha fazla Yaş 36 24 Mar 2025 #1 Sürüm 15.2 Cihaz ip 11 selam dostlar cihazım ip 11 ios 15.2 ilk olarak normal dopamine kurdum sonra jb gizle seçeneğini kullandıktan sonra cihaz hep restart atmaya başladı arada bir neyse roothideye geçtim sonra sorun devam etti reddit vs yerlerde ios 15 ile olabileceğini söyleniyor bu sorununun bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim ios 15 demi sorun yok arm64e mi sorun ? ne yapmam lazım ios 16 ya güncelleyebilir miyim?
selam dostlar cihazım ip 11 ios 15.2 ilk olarak normal dopamine kurdum sonra jb gizle seçeneğini kullandıktan sonra cihaz hep restart atmaya başladı arada bir neyse roothideye geçtim sonra sorun devam etti reddit vs yerlerde ios 15 ile olabileceğini söyleniyor bu sorununun bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim ios 15 demi sorun yok arm64e mi sorun ? ne yapmam lazım ios 16 ya güncelleyebilir miyim?
serdar06_65 Yönetici Co Admin Antibiyotik İlk 1000! Katılım 26 Şub 2019 Konular 68 Mesajlar 824 Çözümler 2 Tepkime puanı 974 Daha fazla Konum Ankara 24 Mar 2025 #2 alicebe' Alıntı: selam dostlar cihazım ip 11 ios 15.2 ilk olarak normal dopamine kurdum sonra jb gizle seçeneğini kullandıktan sonra cihaz hep restart atmaya başladı arada bir neyse roothideye geçtim sonra sorun devam etti reddit vs yerlerde ios 15 ile olabileceğini söyleniyor bu sorununun bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim ios 15 demi sorun yok arm64e mi sorun ? ne yapmam lazım ios 16 ya güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... cihazı tam sıfırlayıp tekrar kurdunuzmu dopamine sorun olmaz kaldır cihazı yedekle ve sıfırla sonra tekrar kur Oyla 0 Downvote
alicebe' Alıntı: selam dostlar cihazım ip 11 ios 15.2 ilk olarak normal dopamine kurdum sonra jb gizle seçeneğini kullandıktan sonra cihaz hep restart atmaya başladı arada bir neyse roothideye geçtim sonra sorun devam etti reddit vs yerlerde ios 15 ile olabileceğini söyleniyor bu sorununun bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim ios 15 demi sorun yok arm64e mi sorun ? ne yapmam lazım ios 16 ya güncelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... cihazı tam sıfırlayıp tekrar kurdunuzmu dopamine sorun olmaz kaldır cihazı yedekle ve sıfırla sonra tekrar kur