Soru sorarken detaylı anlatım yaparsanız güzel olacak arkadaşımrepo yükleyemiyorum hata veriyor sürekli. cihazım 7plus 15.8.2
Soru sorarken detaylı anlatım yaparsanız güzel olacak arkadaşım
trappledestek yeni çıkan jailbreak araçlara uyumlu degil o yüzden onu eklemeyiniz sadece 14 için uyumludur..cydiadaki gibi değil trappledestek reposunu yuklemeye çalışıyorum hata veriyor
Teşekkürler brotrappledestek yeni çıkan jailbreak araçlara uyumlu degil o yüzden onu eklemeyiniz sadece 14 için uyumludur..
altaki repo ve tweak listesine bakabilirsiniz.
Rehber - Rootless tweak barındıran repo adresleri
Bu repolara sürekli olarak tweak eklenmektedir. Rootless tweak yapıp da destek bulamayanlar bu repolardan istedikleri birçok şeyi bulabilirler. Şuanda 78 adet repo bulunmakta fakat yeni repolar buldukça konuyu güncel tutacağım. Rootless Uyumlu Tweak Listesi İçin Hidden content Repolar Hidden...trappledestek.com
Rehber - Rootless Tweak Uyumluluk Listesi
Detaylı Rootless tweak listesi (tweaklerin yanında repo adresleri bulunuyor) Rootless tweak listesi anlık eklenenler oluyor.Yaygın olarak bilinen bir liste … iOS 16 uYUmlu tweak listesi . Hidden content Hidden content Rootless Uyumlu Repolar: Hidden contenttrappledestek.com
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.