iOS Güncellemesi sonrası jailbreak detection

• Konbuyu başlatan sarpt
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 362

sarpt

Apple Sever
Konular
1
Merhaba değerli forum üyeleri,

Aktif olarak kullandığım iPhone XS cihazımın ios sürümü şu anda ios 13.2.3. Yeni airpods pro'lardan almayı düşünüyorum ama kullanabilmek için de ios'u güncellemem gerekiyor. Birkaç forumda güncelleme sonrası da uygulamaların jailbreak'in gittiği halde fark ettiğinden bahsedenler var. Telefonu güncellemeden önce unc0ver'dan Restore RootFS yapıp güncellemeyi düşünüyorum. Uygulamalar yine eski jailbreak'i fark eder mi?

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
uncover kulanıyor iseniz.. tweak ile sıfırlamanız gerekebiliyor . kalıcı kalmaması için..
Repomuzda Succesion veya Semirestore 11 - 14 ile temiz sıfırlama yapın ...

Oyla:
KS
KS

sarpt

Apple Sever
Konular
1
uncover kulanıyor iseniz.. tweak ile sıfırlamanız gerekebiliyor . kalıcı kalmaması için..
Repomuzda Succesion veya Semirestore 11 - 14 ile temiz sıfırlama yapın ...
Teşekkürler bilgilendirme için. Succession veya Semirestore'la temiz sıfırlama yaparsam kişisel dosyalarım veya fotoğraflarım etkilenir mi?

Oyla:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
Teşekkürler bilgilendirme için. Succession veya Semirestore'la temiz sıfırlama yaparsam kişisel dosyalarım veya fotoğraflarım etkilenir mi?
jailbreak etmeden evvel yedek var ise etkilenmez..

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…