emirhanakbas
Apple Sever
- Konular
- 5
dosya biçimi farklı .bu yüzden .Arkadaşlar merhaba, forumdan Watched ipa indirdim fakat normalde ipa dosyalarını filza ile kurarken bunda telefon filza ile açmayı görmüyor. Nedendir acaba?
payload
dosyasında ipa olmaz .. ayar çekilmesi gerekir bunu bilin..Bunu indirmiştim hocam zaten. Zip dosyası iniyor, içindekini filza ile açamıyorum.dosya biçimi farklı olabilir.. .bu yüzden olmuş olabilir..
bunu bir denermisin.. aynı sorunu verryormu.. eger bu ise farklı bir ipa verelim..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
2. ciyi indir direk ipa olanı.. lütfen ..Bunu indirmiştim hocam zaten. Zip dosyası iniyor, içindekini filza ile açamıyorum.
o konudakini düzeltiriz.. verdigim 2.ci linki koyarız
hocam verdiğiniz yandex diskteki dosyayı indirdim fakat o da zipli dosya ve aynı dosya çıkıyor içinden de.2. ciyi indir direk ipa olanı.. lütfen ..
Hocam bu değil mi sizin dediğiniz, bunu indirdim ben de. İçinden watchedplay.app çıkıyor.abi yapma .. video yaptırtma bize.. demin yaptım..
Teşekkürler, ipayı gördü bu sefer filza, kurabildim. Aynı sorun rokkr'da da var haberiniz olsun. Bir de tekrar böyle bir şey ile karşılaşma durumunda bu dosyaları nasıl ipaya çevirebilirim?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DüSeltildi direk iPa olarak zip çıkar yükle Amiral gönderdi ..
@DeliTurK Video
Ekli dosyayı görüntüle 14069
Tamamdır hocam, çok teşekkürler. Kolay gelsin.artık kullanabilirsin. hocam .. ve hepsini ipa şeklinde linkleri yenileyecegiz.. merak etmeyin. rahatlıkla indirip kurabilmeniz için
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.