.İPA dosyasına erişim

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2
Herkese iyi hafta sonları dilerim
Benim bir sorum olacaktı şimdiden cevaplarınız için minnettarım...
1) Elimde bir tane .ipa dosyası mevcut ve bu ipa dosyasının içeriğine filzadan çıkart diyerek eriştiğim gibi windows üzerinden içerisindeki tüm dosyalara nasıl erişebilirim?
2) Elimdeki .ipa dosyasını Filza üzerinden yükle dediğimde dosyayı bulunduğu dizine yüklüyor ama telefonumun masaüstüne uygulamaya giriş dosyası gelmiyor. Fakat appcake üzerinden indirmiş olduğum TUTUAPP uygulaması üzerinden kopyalayıp yükle dediğimde düzgün bir şekilde telefonuma yüklemeyi başarıyor. Kendim filza üzerinden yükle dediğimde belirttiğim gibi olmuyor bunu manuel olarak tutuapp olmadan nasıl yüklemeyi sağlayabilirim. Hemm data dosyasını hem app dosyasını hemde masaüstüne uygulama giriş ikonunu başarıyla mauel olarak yüklemeyi nasıl sağlayabilirim?

2 sorumada cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

KS
KS

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2
ipa dosyasını tutuapp üzerinden başarıyla yüklemeyi başarıyorum ama kendim filza üzerinden ipa dosyasına yükle dediğimde başarılı bir şekilde yüklenmiyor. Özellikle masaüstüne uygulama giriş ikonu gelmiyor

Oyla:
KS
KS

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2
sanırım bu MIME - MD5- SHA1 SHA256 gibi dosya konumlarını mı belirlemem gerkeir

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Herkese iyi hafta sonları dilerim
Benim bir sorum olacaktı şimdiden cevaplarınız için minnettarım...
1) Elimde bir tane .ipa dosyası mevcut ve bu ipa dosyasının içeriğine filzadan çıkart diyerek eriştiğim gibi windows üzerinden içerisindeki tüm dosyalara nasıl erişebilirim?
2) Elimdeki .ipa dosyasını Filza üzerinden yükle dediğimde dosyayı bulunduğu dizine yüklüyor ama telefonumun masaüstüne uygulamaya giriş dosyası gelmiyor. Fakat appcake üzerinden indirmiş olduğum TUTUAPP uygulaması üzerinden kopyalayıp yükle dediğimde düzgün bir şekilde telefonuma yüklemeyi başarıyor. Kendim filza üzerinden yükle dediğimde belirttiğim gibi olmuyor bunu manuel olarak tutuapp olmadan nasıl yüklemeyi sağlayabilirim. Hemm data dosyasını hem app dosyasını hemde masaüstüne uygulama giriş ikonunu başarıyla mauel olarak yüklemeyi nasıl sağlayabilirim?

2 sorumada cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1 ci si içerisine sanırım winrar ile açtığında erişebiliyorsun
2 ci si yükleyemenin sebebi app imzasının olmadıgından kaynaklanıyor olabilir reprovision ile bir dene olucakmı cydia impactor calısmıyor o yüzden

Oyla:
KS
KS

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2
ipayı usb kablo aracılığıyla filzaya yükleyip ordan birlikte aç deyip tutuapp seçtiğimde hata veriyor ama mega dan dosyayı indirip megadan birlikte ac deyip tutuapp seçtiğimde hata vermeden sorunsuz yükleniyor

Oyla:
KS
KS

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2
2 ci si yükleyemenin sebebi app imzasının olmadıgından kaynaklanıyor olabilir reprovision ile bir dene olucakmı cydia impactor calısmıyor o yüzden

tutuapp yardımıyla yükleyebiliyorum tutuappsiz yüklenmiyor. altstoreylede denedim aynı şekilde yüklenmedi. bide işin garip yanı dosyanın hazır inmiş halini kabloyla filzaya atıp birlikte aç deyip tutuapp seçiyiroum hata veriyor. ama megadan internetten indirdiğimde birlikte aç deyip tutuapp seçttiğimde sorunsuz yükleniyor

Oyla:
KS
KS

sonhavabukucu

Apple Sever
Konular
2

başka ipa dosyalarıda var bende mesela enlight falan onları direk filzaya kopyalayıp yükle dediğimde imzasız kullanılııyor bunu neden kullanamıyorum anlayamadım. boyutu yüksek ondan mı acep 2 gb

Oyla:
Geri