H hafız Apple Sever Katılım 25 Ara 2018 Konular 3 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 1,863 9 Nis 2021 #1 İphone 11 aldım yeni 14.4 sürümü fakat jb yapılamıyormuş. Acaba jb gelme olasılığı nedir birde cercube watusi gibi uygulamaları jbsiz nasıl yükleyebilirim senelerdir jbye alıştım okadar para verdiğim telefonu kullanasım gelmiyor.
İphone 11 aldım yeni 14.4 sürümü fakat jb yapılamıyormuş. Acaba jb gelme olasılığı nedir birde cercube watusi gibi uygulamaları jbsiz nasıl yükleyebilirim senelerdir jbye alıştım okadar para verdiğim telefonu kullanasım gelmiyor.
M Midezolam Apple Sever Katılım 27 Ağu 2019 Konular 0 Mesajlar 30 Tepkime puanı 4 Puanları 1,504 10 Nis 2021 #2 hafız' Alıntı: İphone 11 aldım yeni 14.4 sürümü fakat jb yapılamıyormuş. Acaba jb gelme olasılığı nedir birde cercube watusi gibi uygulamaları jbsiz nasıl yükleyebilirim senelerdir jbye alıştım okadar para verdiğim telefonu kullanasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... hocam pc ye altstore u indir. Telefonu bağla. Altstore tele kurulacak. Sonra isdeğinin ipayı tele indir açarken altstore ile aç ve kur. Oyla: Oyla 0 Downvote
hafız' Alıntı: İphone 11 aldım yeni 14.4 sürümü fakat jb yapılamıyormuş. Acaba jb gelme olasılığı nedir birde cercube watusi gibi uygulamaları jbsiz nasıl yükleyebilirim senelerdir jbye alıştım okadar para verdiğim telefonu kullanasım gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... hocam pc ye altstore u indir. Telefonu bağla. Altstore tele kurulacak. Sonra isdeğinin ipayı tele indir açarken altstore ile aç ve kur.
KS KS H hafız Apple Sever Katılım 25 Ara 2018 Konular 3 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 1,863 10 Nis 2021 #3 Midezolam' Alıntı: hocam pc ye altstore u indir. Telefonu bağla. Altstore tele kurulacak. Sonra isdeğinin ipayı tele indir açarken altstore ile aç ve kur. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim cevabınız için hallettim Oyla: Oyla 0 Downvote
Midezolam' Alıntı: hocam pc ye altstore u indir. Telefonu bağla. Altstore tele kurulacak. Sonra isdeğinin ipayı tele indir açarken altstore ile aç ve kur. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim cevabınız için hallettim