iPhone 11 Tanıtım Tarihi Netlik Kazanıyor

• Konbuyu başlatan engin
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 601

engin

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Engin
Meslek
Özel Şirket
Cihaz
İPhone X
Konular
58
5462

. Merakla beklenen akıllı telefonların ne zaman geleceği konusunda da bilgiler gelmeye devam ediyor.
Paylaşılan son bilgiler ise net bir tanıtım tarihi ortaya çıkarıyor. Öyle ki paylaşılan bilgilere göre iPhone XI akıllı telefonları beklendiği gibi Eylül ayında gelecek. Yeni akıllı telefonların Eylül ayında tanıtılacağı zaten biliniyordu ancak telefonların ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin tarih ortaya çıkmamıştı. Şimdi ise bu tarih için detaylar ortaya çıktı.
iPhone XI 20 Eylül’de Geliyor
Buna göre yeni akıllı telefonların beklendiği gibi 11 Eylül tarihinde tanıtılmayacağı öngörülüyor. Yeni akıllı telefonların tanıtımının 11 Eylül olmamasının önemli bir nedeni var. Öyle ki Apple, hem iPhone 11 olarak geçen telefonların hem de 11 Eylül tarihinde tanıtılmasını istemiyor.

Amerika’da yapılan terör saldırısının yıldönümü olması nedeniyle tanıtımın 20 Eylül tarihinde yapılacağı bilgisi var. Tanıtımın 20 Eylül’de yapılacağı ve tanıtım sonrasında serinin 3 modelinin de ortaya çıkacağını biliyoruz.
Şu an için paylaşılan bilgiler arasında tarih dışında bir detay söz konusu değil. Telefonların tanıtılması sonrasında tüm detaylara ve açıklanan yeni özelliklere yer vereceğiz. Şimdilik paylaşacağımız bilgiler bu kadar ile sınırlı.

Geri