JB ve TrollStore hedefliyorsanız IOS 17.1 sürümde kalın.Sürüm yükseltmeyin . ,.Arkadaşlar telefonum ip13 pro max ios 17.1 sürümü yüklü jailbreak ya da trollstore falan gelebilir diye bekliyorum ama bu ios sürümünde çok hata mevcut stabil ve jailbreak çıkma ihtimali olan en yüksek ios sürümü nedir güncellemeli miyim telefonu?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
malesef öyle bende pismanım 17.3 allah bilir nemzan gelir yada gelmezbenim telefonumda 17.3 sürümü yüklü keşke güncellemeseydim telefonu sonradan öğrendim jailbreak olayının bayağı eski sürümlere yüklendiğinisürüm de düşürülmüyor
Sadece Amerika’da geçerli olacak ilk diyorlarşu 17.4 versiyonu martta çıkış yapacak Avrupa ülkeleri için alternatif marketler falan çıkacak dışarıdan uygulama yüklemek daha kolay olacak diyorlardı belki bu sürüm daha uyumlu olabilir trollstore veya jailbreak için bilmiyorum
dogru diyorsun herşeyin bir çözümü çıkardılar bununda bir yolu gelecektir ayrıca 17.4 de iphoneda ödeme seçenekleride genişletilecek üçüncü parti ödemeler de eklenecekmiş NFC özelligi bu çok iyiöyle ya da böyle bir şekilde açığını bulup bu güncellemeden yararlanan olacaktır çünkü bayağı özgürleştirici bir hamlekim istemez ki bu güncellemeyi, geçen gün youtube ipa kurdum o kadar ferahladım ki keşke jb atabilsem..
JB ve TrollStore hedefliyorsanız IOS 17.1 sürümde kalın.Sürüm yükseltmeyin . ,.
Yasa Avrupa birliğinde yürürlükte ve 15 Nisana kadar uyum süreci var.27 Avrupa ülkesi haricinde uygulanmayacak . ..Sadece Amerika’da geçerli olacak ilk diyorlarinşallah öyle olmaz
Tamamen Avrupa Birliği ülkeleri için geliyor.Doğal olarak Türkiye’de olmayacak . …dogru diyorsun herşeyin bir çözümü çıkardılar bununda bir yolu gelecektir ayrıca 17.4 de iphoneda ödeme seçenekleride genişletilecek üçüncü parti ödemeler de eklenecekmiş NFC özelligi bu çok iyitabi türkiyede gelirmi bilemedim yavs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?