İPhone 13 Pro iOS 17.1 Jailbreak beklemeli miyim?

darkside0

Apple Sever
Konular
2
Arkadaşlar telefonum ip13 pro max ios 17.1 sürümü yüklü jailbreak ya da trollstore falan gelebilir diye bekliyorum ama bu ios sürümünde çok hata mevcut stabil ve jailbreak çıkma ihtimali olan en yüksek ios sürümü nedir güncellemeli miyim telefonu?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yusufemr3_

Apple Sever
Konular
4
benim telefonumda 17.3 sürümü yüklü keşke güncellemeseydim telefonu sonradan öğrendim jailbreak olayının bayağı eski sürümlere yüklendiğini 🫤 sürüm de düşürülmüyor

Oyla:

QRocKfire

Apple Sever
Konular
21
Arkadaşlar telefonum ip13 pro max ios 17.1 sürümü yüklü jailbreak ya da trollstore falan gelebilir diye bekliyorum ama bu ios sürümünde çok hata mevcut stabil ve jailbreak çıkma ihtimali olan en yüksek ios sürümü nedir güncellemeli miyim telefonu?

JB ve TrollStore hedefliyorsanız IOS 17.1 sürümde kalın.Sürüm yükseltmeyin . ,.

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
benim telefonumda 17.3 sürümü yüklü keşke güncellemeseydim telefonu sonradan öğrendim jailbreak olayının bayağı eski sürümlere yüklendiğini 🫤 sürüm de düşürülmüyor
malesef öyle bende pismanım 17.3 allah bilir nemzan gelir yada gelmez

Oyla:

yusufemr3_

Apple Sever
Konular
4
şu 17.4 versiyonu martta çıkış yapacak Avrupa ülkeleri için alternatif marketler falan çıkacak dışarıdan uygulama yüklemek daha kolay olacak diyorlardı belki bu sürüm daha uyumlu olabilir trollstore veya jailbreak için bilmiyorum

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
şu 17.4 versiyonu martta çıkış yapacak Avrupa ülkeleri için alternatif marketler falan çıkacak dışarıdan uygulama yüklemek daha kolay olacak diyorlardı belki bu sürüm daha uyumlu olabilir trollstore veya jailbreak için bilmiyorum
Sadece Amerika’da geçerli olacak ilk diyorlar 🧐 inşallah öyle olmaz

Oyla:

yusufemr3_

Apple Sever
Konular
4
öyle ya da böyle bir şekilde açığını bulup bu güncellemeden yararlanan olacaktır ülke/bölge değiştirip çünkü bayağı özgürleştirici bir hamle 😆 kim istemez ki bu güncellemeyi, geçen gün youtube ipa kurdum o kadar ferahladım ki keşke jb atabilsem..

Oyla:

BuralardanGeciyordum

Apple Sever
Adım
Fatih
Meslek
Telefoncu
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
28
öyle ya da böyle bir şekilde açığını bulup bu güncellemeden yararlanan olacaktır çünkü bayağı özgürleştirici bir hamle 😆 kim istemez ki bu güncellemeyi, geçen gün youtube ipa kurdum o kadar ferahladım ki keşke jb atabilsem..
dogru diyorsun herşeyin bir çözümü çıkardılar bununda bir yolu gelecektir ayrıca 17.4 de iphoneda ödeme seçenekleride genişletilecek üçüncü parti ödemeler de eklenecekmiş NFC özelligi bu çok iyi :love: tabi türkiyede gelirmi bilemedim yavs

Oyla:
KS
KS

darkside0

Apple Sever
Konular
2
JB ve TrollStore hedefliyorsanız IOS 17.1 sürümde kalın.Sürüm yükseltmeyin . ,.

Uzun süre bekledim ios 16.1.2 sürümünde jb gelmiyor diye güncelledim 1 ay sonra trollstore çıktı aynı pişmanlığı tekrar yaşamamak için bekliyorum ama şu anki sürüm (17.1) çok fazla sorunlu. İnşallah tez zamanda gelirde rahatlarız

Oyla:

QRocKfire

Apple Sever
Konular
21
dogru diyorsun herşeyin bir çözümü çıkardılar bununda bir yolu gelecektir ayrıca 17.4 de iphoneda ödeme seçenekleride genişletilecek üçüncü parti ödemeler de eklenecekmiş NFC özelligi bu çok iyi :love: tabi türkiyede gelirmi bilemedim yavs
Tamamen Avrupa Birliği ülkeleri için geliyor.Doğal olarak Türkiye’de olmayacak . …

Oyla:
Geri