- Adım
- basri
- Cihaz
- iPhone 11 pro
- Konular
- 145
15 için çok uzun bekleyecek gibisin şu an 16.5 e kadar var . Arkadaşım jailbreak 17.3.1 yukarı etmemişsin dir inşallahGayet memnunum aslında ilk defa iPhone kullanıyorum ve hiç fena değil. Birazda jailbreak konusunda bilgi edinmek için foruma kayıt oldum bakalım hayırlısı
Cihazda iOS 17.2.1 mevcut. Jailbreak yapılabiliyor mu bu sürüme ?15 için çok uzun bekleyecek gibisin şu an 16.5 e kadar var . Arkadaşım jailnreak 17.3.1 yukarı etmemişsin dir inşallah
şu an için yok ama güzel sürüm . bekle derim cihazda sorun olıuşmuyor sıkıntı vermiyor ise .17.3.1 e belki TroolStore de gelme ihtimalide var. bu yüzden iyi sürümCihazda iOS 17.2.1 mevcut. Jailbreak yapılabiliyor mu bu sürüme ?
Teşekkür ederim sağolunşu an için yok ama güzel sürüm . bekle derim cihazda sorun olmuşmuyor ise .17.3.1 e belki TroolStore de gelme ihtimalide var. bu yüzden iyi sürüm
Gündüz muhteşem gece niye öyle gözükmüş garip
İnstagrama atmıştım dosya boyutu düşmüş orjinalini bulursam atayımGündüz muhteşem gece niye öyle gözükmüş garip
Dosya pixel düşmüş ondandırGündüz muhteşem gece niye öyle gözükmüş garip
bizde alabilsek bu ekonomide bu uçuk fiyatlar ..zor bize göre
Birgün nasip olur alırsınız inşallahbizde alabilsek bu ekonomide bu uçuk fiyatlar ..zor bize göre
çok iyi ya.. bu promu pro maxmi abi ..
15 pro maxçok iyi ya.. bu promu pro maxmi abi ..
kişisel detaylarda yazmadığın için görünmüyorda. o yüzden sordum.
15 pro ve 15 Pro max arasında 15 Pro ya göre kamera özellikleri fazla diyorlar15 pro max
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.