Soru İPhone 16 Pro Max Aldım Değer mi ?

MerdoJR

Apple Sever
Adım
Mert
Meslek
İşci
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
3
Merhabalar,

Şu an aktif olarak kullandığım telefon 13 Pro Max yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve oldukça iyi bir telefon bataryası hariç 😄 Apple bir türlü gelişemedi şu pil konusunda. 16 Pro Max'e geçme sebebim telefonumda ki şarj sıkıntısı kablo ile şarj olmamaya başladı ekran ve kamerası çatlak Face ID çalışmıyor bu yüzden geçiyorum sizce değer mi?

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Merhabalar,

Şu an aktif olarak kullandığım telefon 13 Pro Max yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve oldukça iyi bir telefon bataryası hariç 😄 Apple bir türlü gelişemedi şu pil konusunda. 16 Pro Max'e geçme sebebim telefonumda ki şarj sıkıntısı kablo ile şarj olmamaya başladı ekran ve kamerası çatlak Face ID çalışmıyor bu yüzden geçiyorum sizce değer mi?
Yeni bir ürün kullanım detayları hakkında bizlerinde pek bir bilgisi yok ilerleyen zamanda belli olacaktır yeni cihaza geçmekle tabi ki iyi yapmışsınız.
yeni gelen ve gelecek olan tüm güncelleme özelliklerinden faydalanacaksınız. Pil konusuna değinecek olursak kendini geliştiremedi değil o böyle olmasını istiyorlar sadece ürün değil parçalarından da para kazanmayı amaçlıyorlar şirketin ek geliri olarak düşüne biliriz yoksa 3 5 gün dayanacak bilecek piller üretme imkanları var derin konular bunlar cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın biz 16 alamadığımız için şuan bizi genel kullanım hakkında ara ara bilgilendirirseniz memnun olur.

Oyla:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
462
diger cihazlara göre batarya konusunda süper diyebiiriz .

iPhone 16 Pro Max11 saat 22 dakika
iPhone 15 Pro Max9 saat 35 dakika
iPhone 16 Plus8 saat 45 dakika
iPhone 16 Pro8 saat 19 dakika
iPhone 168 saat 19 dakika
iPhone 157 saat 45 dakika

Bununla birlikte yeni Ses Miksi özelliği de oldukça başarılı. Ses Miksi özelliği, ayar kaydırma ikonuna tıklayarak çıkıyor ve muhteşem ses düzenleme yeteneklerine sahip. Seçebileceğiniz dört farklı seçenekde var

• Kadraj İçi
  • Stüdyo
  • Sinematik
keske 15 pro max e gelseymiş.. fakat kamera butonunu sevmedim..

Oyla:
Geri