İPHONE 5 10.3.3 lockhtml ve xenhtml çözülemeyen sorun!!

• Konbuyu başlatan caneryc
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 913

caneryc

Apple Sever
Konular
4
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. ama jailbreak ve ios yıllaca kullandığım şeylerdir. Iphone 5 10.3.3 cihazımda lockhtml ile kilitekran teması yüklediğimde accuweather den yada gps de de konum almıyor kısaca çalışmıyorpasif duruyor. xenhtml vardı 5s kullanırken onda sorun olmuyordu acaba mesele lockhtml midir. bu konuyu hangi araç yada tweak ile çözebilirim yardımcı olur musunuz?
örneğin lockhtml ile core ls yüklüyorum yada başka bir LS widgeti yüklüyorum ne accuweather ne de gps ikisinde de tweak pasif durumda ekrana geliyor ama pasif durumda geliyor. çözemedim bir türlü.
xenhtml yükledim cihaza sürekli safe mode atıyor onu da kullanamıyorumbu da ayrı bir dert.
yardımcı olursanız çok mutlu olurum. teşekkürler.

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
13 deyiz .fakat tweakten kaynaklı oluyor olabilir.. tweakleri pasif haline getirip sadece.. o tweak deneyin.. xenhtml firmware (>= 9.0), mobilesubstrate, preferenceloader bağımlılıkları olması yetiyor.. bilemedim .. gerçekten..

Oyla:
KS
KS

caneryc

Apple Sever
Konular
4
özellikle hiçbir tweak yüklemeden ilk onu yükledim malesef sonuç aynı.
ekrana tweak geliyor ok. ama pasif durumda.

başka ne denesem peki? yada nereden denesem?

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
özellikle hiçbir tweak yüklemeden ilk onu yükledim malesef sonuç aynı.
ekrana tweak geliyor ok. ama pasif durumda.

başka ne denesem peki? yada nereden denesem?

orjinal repo: denediyseniz yapacak bir şey yok arkadaşım

Oyla:
KS
KS

caneryc

Apple Sever
Konular
4
ayrıca hem hızlı hemde dönüşünüz için teşekkürler. jailbreaktr de takılırdım genelde. orası maselef durmuş durumda ve kimse kimseyi de duymuyor. ilginç.

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
ayrıca hem hızlı hemde dönüşünüz için teşekkürler. jailbreaktr de takılırdım genelde. orası maselef durmuş durumda ve kimse kimseyi de duymuyor. ilginç.

teşekkürler hem gruptan hem burdan online olduğumuz sürece... hemen cevap vermeyi gerekirse sorun çözülenedek yardım etmekten yanayız.. bizim görevimiz bu... ios 10 çok zaman geçti .. gerçekten deneme fırsatımız olmuyor.. yardım etmek isterdim gerçekten ama ... üzgünüm..

gruptanda sorabilirsiniz belki bilenler vardır.. saygılarımla..

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…