iPhone 6S Boot Olmuyor.

TheFafu

Apple Sever
Konular
2
IOS 13.3 sürümünde iPhone 6S cihaza sahibim. Chrackrain ile JB yapmıştım uzun süre kullanıyordum. Diskprobe ile cache dosyasını silerken sanırım farklı dosyaları da sildim. 2 gündür safariye girerken Rocketboot ile alakalı hata veriyordu. Bu gün telefonun şarjı bitti ve kapandı. Şarja taktım ama sürekli Apple logosu geliyor 1-2sn ekranda kalıp gidiyor ve ekran siyah oluyor kapanıyor tekrar açılmaya çalışıyor. Bu konuda ne yapabilirim telefonun içindeki bilgileri kurtarmak zorunda değilim. iCloud kullanıyordum ve her şeyi senkronize ediyordum. Yeter ki telefon açılsın.

mwjam1

Apple Sever
Konular
11
Cache dosyasinin icerisinden mi sildin sadece yoksa onun disinda baska dosyalardan da mi dosyalar sildin ?

Oyla:
KS
KS

TheFafu

Apple Sever
Konular
2
Cache dosyasinin icerisinden mi sildin sadece yoksa onun disinda baska dosyalardan da mi dosyalar sildin ?
Hocam farklı yerlerden farklı dosyalar sildim :D TSS kaydım vardı ama artık IOS 14'e geçeyim dedim. 14.1 sürümüne temiz restore ile geçtim. Çok bir kaybım yok sadece telefonda yüklü olan tweaklerin yarısını unuttuğum için kendime kızıyorum. Eski tweak ayarlarımı filan tekrar hatırlamak zor olacak deneye deneye bulmayı düşünüyorum. Bu arada Checkrain ile JB yaptım sorunsuz oldu. Şimdi sıra IOS 14 uyumlu yeni ve güncel tweakleri bulmakta.

Oyla:
Geri