bitlimitil
Apple Sever
- Konular
- 9
Bulamadım o yüzden yeni konu açtım. Link verebilir misiniz?Checkrain ile yapabilirsiniz,konu forumda mevcuttur.
iPhone 8 kullanıyorum bugün 14.4 RC sürümünü checkrain ile jb yaptım14.3 jailbreak mevcut değil.
yapıyorum hiçbir hata kodu almadan işlem tamamlanıyo ancak tel açılınca ekrana checkra1n gelmiyo.
Buyrun kolay gelsirkadaşlar bende ip6 12.5.1 chimera jailbreak yükledim online bi kaç gün önce biraz uğraştan sonra sileoyu ekrana getirmeyi başarmıştım. Sonra bişey oldu tel durmadan safe moda atıyordu bende restore roots yaptım sileo silindi ama şimdi uğraşıyorum bir türlü ekrana getiremedim. Chimare da jailbroken yazıyor. Sileo yu başka.nasıl yğklerim. Bu arada ps olmadığı için telden yapmaya çalışıyorum.
Tel i sıfırlayıp yaptım oldu. Tşk ederim.
Itunesden mi sıfırladın arkadaşımTel i sıfırlayıp yaptım oldu. Tşk ederim.
Tel üzerindenItunesden mi sıfırladın arkadaşım
Peki bişey daha sorucam. Ben chimare 12.5.1 yükkedim şu an tel jbli ama tweakler ayarlara gelmiyor. Şimdi chimera dan restore rootfs yapsam sonra ayarlardan tüm ayarları ve içeriği sil desem elmada kalırmıyımTel üzerinden
Peki bişey daha sorucam. Ben chimare 12.5.1 yükkedim şu an tel jbli ama tweakler ayarlara gelmiyor. Şimdi chimera dan restore rootfs yapsam sonra ayarlardan tüm ayarları ve içeriği sil desem elmada kalırmıyım
Hocam ikiside yüklü cephei de yüklü ama nedense gelmiyor. Bi kaç defa restore rootfs yaptım tekrar yükledim değişen birşey olmadıtweakler ayarlara gelmesi için. Rocketbotstrap ve Preferenceloder yüklü olmalı ..
Tweaki yükledikten sonra detaylarda şunları gördüm. Bu hatalar ne olabilirHocam ikiside yüklü cephei de yüklü ama nedense gelmiyor. Bi kaç defa restore rootfs yaptım tekrar yükledim değişen birşey olmadı
applist i yükleyip dener misin?Hocam ikiside yüklü cephei de yüklü ama nedense gelmiyor. Bi kaç defa restore rootfs yaptım tekrar yükledim değişen birşey olmadı
Yükledim ama yinede gelmedi dostum.applist i yükleyip dener misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?