- Konular
- 1
Merhabalar iphone 6s plus telefonum instagramda gezerken bir anda dondu sonra kapandı şimdi açılmıyor yardım edin
Elma gelmiyor telefon hiç bir tepki vermiyor şimdi telefoncuya gittim cihazla baktı şarj alıyor ama tepki vermiyor yarın ekranı filan bakacak yazılımsal olabilirmi bilgisayarda algılamadı telefonupower ve home tuşuna aynı anda. bir basılı tutun elma gelene dek .. bakalım ne edecek
Ekli dosyayı görüntüle 13960
şars alıyor tepki vermiyorsa.. reboot ..ile açılması gerekirdi .. açılmıyr ise. recovery moda alarak itunes ile yazılım yükleyin. cihaz çökmüş olabilir büyük ihtimalElma gelmiyor telefon hiç bir tepki vermiyor şimdi telefoncuya gittim cihazla baktı şarj alıyor ama tepki vermiyor yarın ekranı filan bakacak yazılımsal olabilirmi bilgisayarda algılamadı telefonu
dfu mod yada recovery mod olmuyor bilgisayar görmüyor bugün telefoncu ile görüştüm entegre büyük ihtimal dedi servise gönderecekmişşars alıyor tepki vermiyorsa.. reboot ..ile açılması gerekirdi .. açılmıyr ise. recovery moda alarak itunes ile yazılım yükleyin. cihaz çökmüş olabilir büyük ihtimal
hım eger onlar degilse. büyük ihtimal geçmiş olsun kardeşimdfu mod yada recovery mod olmuyor bilgisayar görmüyor bugün telefoncu ile görüştüm entegre büyük ihtimal dedi servise gönderecekmiş
çokmu sıkıntılı abihım eger onlar degilse. büyük ihtimal geçmiş olsun kardeşim
çözülür hocam .. merak etmeçokmu sıkıntılı abi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.