iPhone 7 batarya değişimi sonrası problem

Prophet77

Apple Sever
Konular
8
Bir saat önce Iphone 7 bataryamı değiştirdim 15 dakika sonra ekranın sağ üst köşesinde sarı leke çıkmaya başladı. Değiştiren telefonuyla geri gidip sordum ve batarya değişimlerinden sonra böyle bir şey olabildiğini iki üç güne geçeceğini söyledi. Başka bir telefoncuya gittim o da aynı şeyi söyledi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
Bir saat önce Iphone 7 bataryamı değiştirdim 15 dakika sonra ekranın sağ üst köşesinde sarı leke çıkmaya başladı. Değiştiren telefonuyla geri gidip sordum ve batarya değişimlerinden sonra böyle bir şey olabildiğini iki üç güne geçeceğini söyledi. Başka bir telefoncuya gittim o da aynı şeyi söyledi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?

ilginç böyle bir sorun ekran degişimlerde meydana gelmektedir.. çoğunklulukla .. yada degiştirilirken sorun oluşmuş ekranda buda olabilir.. bekleyin bi .. 3 gün format çekin birde.

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
benim eski 5s cihazımda sıfır aldıgımda sarı lekeler vardı sordugumda seri üretimde kullanılan yapıştırıcıdan kaynaklandıgını söylemişlerdi. 2-3 ay sonra geçmişti.

Oyla:
KS
KS

Prophet77

Apple Sever
Konular
8
Çok tuhaftır ki tamamen geçmese de %90’ı geçti. Birkaç saate tamamen geçecektir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Oyla:
Geri