Bir saat önce Iphone 7 bataryamı değiştirdim 15 dakika sonra ekranın sağ üst köşesinde sarı leke çıkmaya başladı. Değiştiren telefonuyla geri gidip sordum ve batarya değişimlerinden sonra böyle bir şey olabildiğini iki üç güne geçeceğini söyledi. Başka bir telefoncuya gittim o da aynı şeyi söyledi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?
Bir saat önce Iphone 7 bataryamı değiştirdim 15 dakika sonra ekranın sağ üst köşesinde sarı leke çıkmaya başladı. Değiştiren telefonuyla geri gidip sordum ve batarya değişimlerinden sonra böyle bir şey olabildiğini iki üç güne geçeceğini söyledi. Başka bir telefoncuya gittim o da aynı şeyi söyledi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba?
ilginç böyle bir sorun ekran degişimlerde meydana gelmektedir.. çoğunklulukla .. yada degiştirilirken sorun oluşmuş ekranda buda olabilir.. bekleyin bi .. 3 gün format çekin birde.
benim eski 5s cihazımda sıfır aldıgımda sarı lekeler vardı sordugumda seri üretimde kullanılan yapıştırıcıdan kaynaklandıgını söylemişlerdi. 2-3 ay sonra geçmişti.