S SheSouL Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Katılım 27 Haz 2018 Konular 33 Mesajlar 812 Tepkime puanı 148 Puanları 1,889 30 Haz 2019 #1 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa
7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa
DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,582 Puanları 2,564 Yaş 49 30 Haz 2019 #2 Metin1' Alıntı: 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa Genişletmek için tıkla ... Shutter Deph Control ( REPO: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Aperturize tr (Repomuzda var.. 7 plus + üstü çalıştırır.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Metin1' Alıntı: 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa Genişletmek için tıkla ... Shutter Deph Control ( REPO: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Aperturize tr (Repomuzda var.. 7 plus + üstü çalıştırır..