S SheSouL Tecrübeli Üye Katılım 27 Haz 2018 Konular 33 Mesajlar 812 Tepkime puanı 148 30 Haz 2019 #1 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa
7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa
DeliTurK Administrator Admin Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,210 Mesajlar 4,703 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,869 Daha fazla Adım Devrim Meslek Güvenlik Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 13 Pro Max 30 Haz 2019 #2 Metin1' Alıntı: 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa Genişletmek için tıkla ... Shutter Deph Control ( REPO: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Aperturize tr (Repomuzda var.. 7 plus + üstü çalıştırır.. Oyla 0 Downvote
Metin1' Alıntı: 7 plusta sadece potre modu var 8’de sahne ışıgı gibi özellikler var mı araştırdım ama bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa Genişletmek için tıkla ... Shutter Deph Control ( REPO: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Aperturize tr (Repomuzda var.. 7 plus + üstü çalıştırır..