İphone 7 plus cheking if device is ready hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
checkra1n 0.12.2 sürümünü rufus yardımı ile usb'ye yazdım telefonu bağlıyorum tuşlara sırayla belirtilen şekilde basıyorum ve böyle bir hata çıkıyor bütün usb portlarını denedim farklı kablo ile denedim fakat sonuç aynı çözümünü bilen var mı ?
İphone 7 plus cheking if device is ready hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?
checkra1n 0.12.2 sürümünü rufus yardımı ile usb'ye yazdım telefonu bağlıyorum tuşlara sırayla belirtilen şekilde basıyorum ve böyle bir hata çıkıyor bütün usb portlarını denedim farklı kablo ile denedim fakat sonuç aynı çözümünü bilen var mı ?
1. yontem ise Verbose boot ve Allow işaretleyip deneyiniz.. ?
2. Yöntem USB-C - Lightning kablosu yerine standart bir USB-A 3.0 - Lightning kablosu kullanmayı deneyin. ve şu ana kadar bu konfigürasyonla ilgili çok fazla sorun yaşayan olduğu için . Ancak sorunun başladığı bir USB-C kablosu da olduğu kesindir.
iphone 5s de bunu yaşıyorum çözümünü bu durumdayken kabloyu cıkarıp baska porta takınca yazı degisiyor booting yazısı geliyor jb olarak acılıyor cihaz 7plusta olurmu bilmem