Merhaba, iPhone 7 Plus ile iCloud ByPass yapıldıktan sonra IMEI numarası silindi iOS versiyonuda 14.6 yükseltmekte istemiyorum JailBreak yapılmıyor diye. SHSH kaydıda yok aynı versiyonuda yeniden yükleyemiyorum. IMEI+GSM repair işlemini nasıl yapa bilirim? Yardımcı ola bilirmisiniz
Merhaba, iPhone 7 Plus ile iCloud ByPass yapıldıktan sonra IMEI numarası silindi iOS versiyonuda 14.6 yükseltmekte istemiyorum JailBreak yapılmıyor diye. SHSH kaydıda yok aynı versiyonuda yeniden yükleyemiyorum. IMEI+GSM repair işlemini nasıl yapa bilirim? Yardımcı ola bilirmisiniz
replika cihazlarda denendi yapılmıştı ..ama .. normal cihazlarda aynımı bilemiyorum.. bizim anlamadığımız konular.. bilen varsa yazabilir. .fakat.. youtube videolar vardır. mutlaka ..
replika cihazlarda ... yöntem
1-)Arama Kısmına Girip *#364016# Kodunu Yazıp Aratın
2-)Sol Üst Köşede GPRS Yazan Bir Ekran Gelecek
3-)En Üste 15 Haneli Orijinal Imeı Numarasını Girin Ve Write Imeı Diyin
4-) Cihazı Kapatıp Açınca Imeı Numarası Gelecek
replika cihazlarda denendi yapılmıştı ..ama .. normal cihazlarda aynımı bilemiyorum.. bizim anlamadığımız konular.. bilen varsa yazabilir. .fakat.. youtube videolar vardır. mutlaka ..
replika cihazlarda ... yöntem
1-)Arama Kısmına Girip *#364016# Kodunu Yazıp Aratın
2-)Sol Üst Köşede GPRS Yazan Bir Ekran Gelecek
3-)En Üste 15 Haneli Orijinal Imeı Numarasını Girin Ve Write Imeı Diyin
4-) Cihazı Kapatıp Açınca Imeı Numarası Gelecek
işte demek istedigim bilgim.. o
bizden o konuda bilgi sahibi .. olan yok malesef.. youtubede. videolar mutlaka vardır demiştim.. sim saten çalışmayacaktır.. ama
bu arkadaşa bir yaz.. belki bilgisi vardır .. tam nasıl olacsgı ile ilgili ..bilgisi vr bu konuda