İphone 8 plus 14.6 arama ekranı gelmiyor.

trbdeniz

Apple Sever
Konular
2
İyi akşamlar İphone 8 plus 14.6 jailbreakli cihazımda birden arama ekranı açmamaya başladı. mesajlara ulaşamıyorum. hücresel veriyi görmüyor telefon. Telefon açık görünüyor, arayan olursa karşı telefon çalıyor ama benim telefonumda tık yok. Ben aram yapamıyorum. Ne olmuş olabilir acaba? Açılışta pini soruyor operatör simgesi normal çıkıyor ama bir türlü ne arama yapıyorum ne hücresel veriyi kullanamıyorum. Telefonda hücresel veri ayarlarına girdiğimde donuyor ekran.

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Jailbreak kaldırıp denediniz mi yada telefona restart atıp ?

Oyla:
KS
KS

trbdeniz

Apple Sever
Konular
2
Jailbreak kaldırıp denediniz mi yada telefona restart atıp ?
Evet denedim. kapatıp açtım, tekrar kurdum olmadı yine aynı. Ayrıca şuan ana ekranda cydia duruyor giriş yapmıyor tabiki ama telefonu sıfırlamama rağmen o cydia da silinmiyor. tekrar jailbreak atılmıyor. tuhaf bir durum oldu. jailbreak attığımda apple logosu yan yattığı beyaz ekranda takılıp kalıyor.

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Tekrar jb olmuyorsa Güncel sürüme yükseltin telefonu yükseltme yapmadan önce shsh kaydınızı alın. Güncel sürüme yükseltme işlemini itunnes üzerinden yapın ipsw sitesinden güncel ios sürümünü indire bilirsiniz.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…