M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 9 Tem 2019 #1 Yaz aylarında mı çok ısınmaya başladı bilmem ama arka taraf batarya tarafı acayip ısınıyor.. 8plus kullanan varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaz aylarında mı çok ısınmaya başladı bilmem ama arka taraf batarya tarafı acayip ısınıyor.. 8plus kullanan varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ByGorkem Moderatör Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Katılım 30 Tem 2018 Konular 75 Mesajlar 571 Tepkime puanı 169 Puanları 2,254 9 Tem 2019 #2 Arkadaşımda var öyle bir sorun yaşamadı yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı olma ihtimali vardır belki Oyla: Oyla 0 Downvote
TheLastMohikan Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Serkan Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 15 Pro Katılım 11 Haz 2018 Konular 266 Mesajlar 1,117 Tepkime puanı 355 Puanları 2,479 Yaş 37 9 Tem 2019 #3 Malisyn' Alıntı: Yaz aylarında mı çok ısınmaya başladı bilmem ama arka taraf batarya tarafı acayip ısınıyor.. 8plus kullanan varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende sorun yokarkadaşım.. bende çok fazla tweakte yok ama Oyla: Oyla 0 Downvote
Malisyn' Alıntı: Yaz aylarında mı çok ısınmaya başladı bilmem ama arka taraf batarya tarafı acayip ısınıyor.. 8plus kullanan varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende sorun yokarkadaşım.. bende çok fazla tweakte yok ama
KS KS M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 9 Tem 2019 #4 Serdar44' Alıntı: Arkadaşımda var öyle bir sorun yaşamadı yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı olma ihtimali vardır belki Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Serdar44' Alıntı: Arkadaşımda var öyle bir sorun yaşamadı yüklediğiniz tweaklerden kaynaklı olma ihtimali vardır belki Genişletmek için tıkla ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 9 Tem 2019 #5 Gecemavisi' Alıntı: bende sorun yokarkadaşım.. bende çok fazla tweakte yok ama Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf attım sıkıntı olan tweak varmı? Durduk yere ısınmıyor kullanınca ısınıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Gecemavisi' Alıntı: bende sorun yokarkadaşım.. bende çok fazla tweakte yok ama Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf attım sıkıntı olan tweak varmı? Durduk yere ısınmıyor kullanınca ısınıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,291 Puanları 2,464 9 Tem 2019 #6 Malisyn' Alıntı: Fotoğraf attım sıkıntı olan tweak varmı? Durduk yere ısınmıyor kullanınca ısınıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sürüm nedir ios Oyla: Oyla 0 Downvote
Malisyn' Alıntı: Fotoğraf attım sıkıntı olan tweak varmı? Durduk yere ısınmıyor kullanınca ısınıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... sürüm nedir ios
KS KS M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 10 Tem 2019 #7 BurakCan' Alıntı: sürüm nedir ios Genişletmek için tıkla ... 12.1.1 beta Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
BurakCan' Alıntı: sürüm nedir ios Genişletmek için tıkla ... 12.1.1 beta Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi