iPHONE AKTİFLEŞTİRME YARDIM

dornishman

Apple Sever
Konular
2
Apple hesabım güvenlik sebebiyle kilitlenmiş. Ya güvenlik sorularını cevapla ya da email adresine bak diyor. Email adresim icloud olduğundan hesap kilitlendiği için giriş yapamıyorum. Güvenlik sorularını da cevaplamak için önce doğum tarihi soruyor kayıt olurken de doğum tarihimi yanlış girmişim. Şu an telefonu kullanamıyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi de telefonu kurarken telefonu aktifleştirmek için yine bu kilitlenen hesaba giriş yapılmasını istiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Apple hesabım güvenlik sebebiyle kilitlenmiş. Ya güvenlik sorularını cevapla ya da email adresine bak diyor. Email adresim icloud olduğundan hesap kilitlendiği için giriş yapamıyorum. Güvenlik sorularını da cevaplamak için önce doğum tarihi soruyor kayıt olurken de doğum tarihimi yanlış girmişim. Şu an telefonu kullanamıyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi de telefonu kurarken telefonu aktifleştirmek için yine bu kilitlenen hesaba giriş yapılmasını istiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
İcould kıran yok diye biliyorum güvenlik sorularını hatırlamanız lazım

Oyla:

YusufZiya

Apple Sever
Konular
0
Sen normalde şifreni biliyormusun? Eğer biliyorsan google ye apple id yaz ordan hesabına girmeye çalış.

Oyla:

Kemal Kürşat

Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Telefonu kim satın aldı ?
Telefonu satan alana ulaşabilir misiniz ?
Fatura Eliniz demi ?
Faturaya Ulaşabilir misiniz ?

Oyla:
KS
KS

dornishman

Apple Sever
Konular
2
Sen normalde şifreni biliyormusun? Eğer biliyorsan google ye apple id yaz ordan hesabına girmeye çalış.
Girmeyi denediğimde hesap kilitli olduğu için güvenlik sorularını cevapla ya da mailine bak diyor. Mail icloud olduğundan hesap kilitlendiği için ona giremiyorum. Güvenlik sorularını görmek için de doğum tarihini girmek gerekiyor doğum tarihini yanlış girmişim ne girdiğimi de hatırlamıyorum.

Oyla:
KS
KS

dornishman

Apple Sever
Konular
2
Telefonu kim satın aldı ?
Telefonu satan alana ulaşabilir misiniz ?
Fatura Eliniz demi ?
Faturaya Ulaşabilir misiniz ?
Telefon bana ait ama 6 yıl önce alındı faturayı bulamadım. Apple destek ile görüştüğümde de faturayı gönderebilirsem hesabı açabileceklerini söylediler ama fatura yok.

Oyla:

Kemal Kürşat

Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Telefon bana ait ama 6 yıl önce alındı faturayı bulamadım. Apple destek ile görüştüğümde de faturayı gönderebilirsem hesabı açabileceklerini söylediler ama fatura yok.
Bilgisayar üzerinden daha önce yedek aldıysanız onu kurmayı deneyin.
Satın aldığınız yer kayıt tutuyorsa oradan faturanızı isteyebilir siniz.
Başka alternatif yok maalesef.

Oyla:

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Cihaz son sürüm değil ise Tenorshare 4ukey programı ile açmayı deneyin. Warezturkey de program mevcut.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
Geri