dornishman
Apple Sever
- Konular
- 2
İcould kıran yok diye biliyorum güvenlik sorularını hatırlamanız lazımApple hesabım güvenlik sebebiyle kilitlenmiş. Ya güvenlik sorularını cevapla ya da email adresine bak diyor. Email adresim icloud olduğundan hesap kilitlendiği için giriş yapamıyorum. Güvenlik sorularını da cevaplamak için önce doğum tarihi soruyor kayıt olurken de doğum tarihimi yanlış girmişim. Şu an telefonu kullanamıyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi de telefonu kurarken telefonu aktifleştirmek için yine bu kilitlenen hesaba giriş yapılmasını istiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Telefonu kim satın aldı ?Apple hesabım güvenlik sebebiyle kilitlenmiş. Ya güvenlik sorularını cevapla ya da email adresine bak diyor. Email adresim icloud olduğundan hesap kilitlendiği için giriş yapamıyorum. Güvenlik sorularını da cevaplamak için önce doğum tarihi soruyor kayıt olurken de doğum tarihimi yanlış girmişim. Şu an telefonu kullanamıyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi de telefonu kurarken telefonu aktifleştirmek için yine bu kilitlenen hesaba giriş yapılmasını istiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Güvenlik sorularını hatırlıyorum ancak doğum tarihini yanlış girdiğim için güvenlik sorularını göremiyorum.İcould kıran yok diye biliyorum güvenlik sorularını hatırlamanız lazım
Girmeyi denediğimde hesap kilitli olduğu için güvenlik sorularını cevapla ya da mailine bak diyor. Mail icloud olduğundan hesap kilitlendiği için ona giremiyorum. Güvenlik sorularını görmek için de doğum tarihini girmek gerekiyor doğum tarihini yanlış girmişim ne girdiğimi de hatırlamıyorum.Sen normalde şifreni biliyormusun? Eğer biliyorsan google ye apple id yaz ordan hesabına girmeye çalış.
Telefon bana ait ama 6 yıl önce alındı faturayı bulamadım. Apple destek ile görüştüğümde de faturayı gönderebilirsem hesabı açabileceklerini söylediler ama fatura yok.Telefonu kim satın aldı ?
Telefonu satan alana ulaşabilir misiniz ?
Fatura Eliniz demi ?
Faturaya Ulaşabilir misiniz ?
Bilgisayar üzerinden daha önce yedek aldıysanız onu kurmayı deneyin.Telefon bana ait ama 6 yıl önce alındı faturayı bulamadım. Apple destek ile görüştüğümde de faturayı gönderebilirsem hesabı açabileceklerini söylediler ama fatura yok.
Anladım çok teşekkürler.Bilgisayar üzerinden daha önce yedek aldıysanız onu kurmayı deneyin.
Satın aldığınız yer kayıt tutuyorsa oradan faturanızı isteyebilir siniz.
Başka alternatif yok maalesef.
Teşekkür ederim denedim ama desteklenmiyor dedi. Cihaz iPhone 6.Cihaz son sürüm değil ise Tenorshare 4ukey programı ile açmayı deneyin. Warezturkey de program mevcut.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?