İphone flash bellek nasıl kullanılır acaba ?

Fasoburak

Apple Sever
Konular
8
Arkadaşlar otg ile falan iphoneye flaş takılabilir mi ? Buna özel ixpand flashlar var biraz pahalı normal androide olan otg flashları dönüştürücü ile iphone de kullanabilir miyiz buna uygun tweak falan var mı ?

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Arkadaşlar otg ile falan iphoneye flaş takılabilir mi ? Buna özel ixpand flashlar var biraz pahalı normal androide olan otg flashları dönüştürücü ile iphone de kullanabilir miyiz buna uygun tweak falan var mı ?

Ona göre bir yazılım yok bildiğim dönüştürücü tarzı satın alınanlar nasıl çalışırmı bilemiyorum

Ama Sandisk iXpand Sync adlı uygulama aracılığıyla iOScihazlardan fotoğraf ve videoları senktronize eden ürün, üzerinde bulunan USB bağlantısı ile verileri kolayca Mac ya da PC‘ye aktarmaya da olanak sağlıyor. Ayrıca, AVI ve WMV gibi dosya türleri uygulama içerisinden görüntülenebiliyor. Biliyorum

Oyla:
KS
KS

Fasoburak

Apple Sever
Konular
8
Onlarda biraz pahalı ya internette biraz araştırma yaptım sd kart okuyucu tarzı şeyler var acaba güvenlir mi çalışıyor mu deneyen biriler var mı?

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…