iPhone Fotoğraf ve Videoları Bilgisayara Yedekleme

mazotanzarot

Apple Sever
Konular
1
Merhaba,

iPhone’daki fotoğraf ve videoları toplu olarak bilgisayara nasıl atabilirim?

Hem MacBook hem de Windows işletim sistemine ait cihazlar kullanıyorum.

Macbook üzerinden içe aktar dediğimde %5-10 arası takılıyor ve ilerlemiyor aktarma.

3utools denedim live photo ları 2 farklı dosya halinde aktarıyor.

Windows üzerinden aktarmayı denedim direk USB bellek gibi kullanarak o da bir çok fotoyu almadan kopyalamış bilgisayara. 3000 foto/video olan klasör 1gb boyutundaydı.

itunes harici kullandığınız bir yöntem ya da uygulama varsa denemek isterim.

İyi forumlar herkese.

on0r

Apple Sever
Konular
9
iyi akşamlar, windows için aygıta sağ tıkla fotoğrafları tarihi ile düzenli aktarabilirsin (live fotoğraflar video olarak görünür) ya da imazing, copytrans ile aktarabilirsin.

Oyla:
KS
KS

mazotanzarot

Apple Sever
Konular
1
iyi akşamlar, windows için aygıta sağ tıkla fotoğrafları tarihi ile düzenli aktarabilirsin (live fotoğraflar video olarak görünür) ya da imazing, copytrans ile aktarabilirsin.

Selamlar.

Öneriler için teşekkürler. Benim için önemli olan özgün dosya biçimini (orijinal foto boyutunu) koruması bilgisayara atarken ve mümkünse oluşturulduğu tarihi baz alarak aylara göre klasörler halinde atması.

Oyla:

on0r

Apple Sever
Konular
9
böyle ayarlarsan orijinal fotoğrafların boyutu bozulmaz ve klasör ve fotoğraf isimleri çekim tarihi ile klasörlenir

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    29.7 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:
KS
KS

mazotanzarot

Apple Sever
Konular
1
böyle ayarlarsan orijinal fotoğrafların boyutu bozulmaz ve klasör ve fotoğraf isimleri çekim tarihi ile klasörlenir

Selamlar. 11.000 fotoğraf ve video var telefonda. Windows 10 fotoğraflar uygulaması ve sizin tavsiye ettiğiniz yöntem ile denedim. Her defasında hata verdi. (50 ve 100 tane gibi düşük adetler seçerek de denedim.)

imazing ve copytrans da ücretli uygulamalar. Imazing’e bir baktım. Hata verince kapattım onu da. (Ful sürüm.)

Çok sıkıntılı olmuş bu kadar çok fotoğraf atma olayı. Mac den attığım fotoğrafları icloud’a atmak istediğimde kabul etmiyor, silinmesi gerekiyor diye uyarı veriyor vs. epey uğraştırdı.

icloud satın aldım oraya yükleyip bilgisayara indireceğim sanırım en garanti yol o şimdilik. Sonraki süreçte bu kadar biriktirmeden yedeklerim artık.

Teşekkür ederim desteğiniz için.

İyi forumlar.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…