Jailbreak yaptım pcsis uncoveri indirdim bi gün cydia açılmıyo kaparım açdım telefonu şimdi uncover açılmıyo sildim yukledim filan bi baktım her uygulama açılmıyor çözüm nedir ayarlara bile girwmiyom pcye bağlanmıyo telefon
Cihazı normal kapatıp tekrar açın deneyin ayarlara girebilecekmisiniz kontrol edin.Jailbreak yaptım pcsis uncoveri indirdim bi gün cydia açılmıyo kaparım açdım telefonu şimdi uncover açılmıyo sildim yukledim filan bi baktım her uygulama açılmıyor çözüm nedir ayarlara bile girwmiyom pcye bağlanmıyo telefon
Olmadı kaç kere denedim ya tel çöp oldu home tuşuda bozuk revcorei girmiyoCihazı normal kapatıp tekrar açın deneyin ayarlara girebilecekmisiniz kontrol edin.
Cihaz nedir ?Olmadı kaç kere denedim ya tel çöp oldu home tuşuda bozuk revcorei girmiyo
6sCihaz nedir ?
Yakında almanyaya gidiyorum iş gereği whastapta üçak biletleri bar 14 alıp grliçem kayıt yaptıeıçam
IOS sürümün nedir?Yakında almanyaya gidiyorum iş gereği whastapta üçak biletleri bar 14 alıp grliçem kayıt yaptıeıçam
13.7 diye hatırlıyorumIOS sürümün nedir?
Ayarlardan sıfırlarsan bile olmaz ama muhtemelen cihazı son sürüme sıfırlaman gerekicek.13.7 diye hatırlıyorum
Ayarlar da açılmıyo repovesyenmi ne kurdum ondan ayarları bile imzaladım oyuzden olabilirmiAyarlardan sıfırlarsan bile olmaz ama muhtemelen cihazı son sürüme sıfırlaman gerekicek.
Ayarlarda açılmıyorsa 3u tools ile cihazı recovery moda alıp sıfırlaman gerekicek.Ayarlar da açılmıyo repovesyenmi ne kurdum ondan ayarları bile imzaladım oyuzden olabilirmi
Pcde görmüyoAyarlarda açılmıyorsa 3u tools ile cihazı recovery moda alıp sıfırlaman gerekicek.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.