İphone müzik yerinde sıradaki parçaya geçmiyor

• Konbuyu başlatan seymes
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1K

seymes

Apple Sever
Konular
8
Arkadaşlar ios12 deyken sıradaki parçaya geçiliyordu ama ios 13 te sıradaki parçaya geçmiyor 30 saniye ilerletiyor
0b9f028bdb13e99b41ffc87b46f41dc8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Jailbreakli cihaz ama jeilbreak yüklü olmadığı zamandada aynıydı bende anlamadım çözemedim

Cydia kaldırıp ayarlardan genel / sıfırla yapın belgeleri vs silmeden yap dene bi düzelmezse aynı sürüme tüm içerikleri sil de sıfırla

Oyla:
KS
KS

seymes

Apple Sever
Konular
8
Cydiayla alakası yok kanka cydiadan öncede vaddı başka forumlarada baktım bulamadım

Oyla:

Ayfly

Apple Sever
Konular
7
Cydiayla alakası yok kanka cydiadan öncede vaddı başka forumlarada baktım bulamadım

tamda cydia ile alakalı..bende de aynı sorun olmuştu.cihazı restore etmek zorunda kaldım.eger cihaz daha önceden jb yapılmışsa sonra jb siz kullanmışsanız problem olan kalıntılar devam ediyor malesef.ama hali hazırda jb mevcutsa önce bir ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırakıp öyle deneyin.sorun düzelmezse eger malesef cihazı restore etmek durumundasınız.yada son bir çare müzik uygulamasını silip appstore dan tekrar yükleyin.düzelmezse eger malesef restore edeceksiniz.

Oyla:
KS
KS

seymes

Apple Sever
Konular
8
tamda cydia ile alakalı..bende de aynı sorun olmuştu.cihazı restore etmek zorunda kaldım.eger cihaz daha önceden jb yapılmışsa sonra jb siz kullanmışsanız problem olan kalıntılar devam ediyor malesef.ama hali hazırda jb mevcutsa önce bir ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırakıp öyle deneyin.sorun düzelmezse eger malesef cihazı restore etmek durumundasınız.yada son bir çare müzik uygulamasını silip appstore dan tekrar yükleyin.düzelmezse eger malesef restore edeceksiniz.

Anladım saoolun tşk ederim

Oyla:
Geri