Böyle olmaması gerekli jailbreakli cihazmı normalde geç olmalı ayarlarda öyle bir kısımda yok
Ekli dosyayı görüntüle 8537
Cydia kaldırıp ayarlardan genel / sıfırla yapın belgeleri vs silmeden yap dene bi düzelmezse aynı sürüme tüm içerikleri sil de sıfırlaJailbreakli cihaz ama jeilbreak yüklü olmadığı zamandada aynıydı bende anlamadım çözemedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamda cydia ile alakalı..bende de aynı sorun olmuştu.cihazı restore etmek zorunda kaldım.eger cihaz daha önceden jb yapılmışsa sonra jb siz kullanmışsanız problem olan kalıntılar devam ediyor malesef.ama hali hazırda jb mevcutsa önce bir ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırakıp öyle deneyin.sorun düzelmezse eger malesef cihazı restore etmek durumundasınız.yada son bir çare müzik uygulamasını silip appstore dan tekrar yükleyin.düzelmezse eger malesef restore edeceksiniz.Cydiayla alakası yok kanka cydiadan öncede vaddı başka forumlarada baktım bulamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamda cydia ile alakalı..bende de aynı sorun olmuştu.cihazı restore etmek zorunda kaldım.eger cihaz daha önceden jb yapılmışsa sonra jb siz kullanmışsanız problem olan kalıntılar devam ediyor malesef.ama hali hazırda jb mevcutsa önce bir ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırakıp öyle deneyin.sorun düzelmezse eger malesef cihazı restore etmek durumundasınız.yada son bir çare müzik uygulamasını silip appstore dan tekrar yükleyin.düzelmezse eger malesef restore edeceksiniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.