zoruoynayan
Yeni Üye
- Konular
- 8
Safaride 5 dk gezdim ve şarjım 41 den 31’e düştü. Cihaz 8 + bu gösterdiğim tabloyla alakası var mıdır?
Evet firmware gibi bişey
yüklediginiz tweakler nelerdir. en son kısından bir video varsa yada tweak listesi .. birde.. hangi sürümdesiniz..
bu tweak hangi repodan indirdiniz ve hangi sürümde kullanıyorsunuz ben ios 13 e indirdim ama nasıl açacağım
indirince ana ekrana gelmesi lazım. Uygulamayı ay hiçbirşeye dokunma ekrana bile dokunma5-10 saniye bekle yukarda gpu sayıları göreceksin. Az olması lazım.İdeali 1-8 arasıdır. Ara sıra yükselmesi normal ona takılma. Amadevamlı yüksekse şarjınıçok yer
ama sadece şöyle bir şey var senin ss lerde 0 bile görünmüş bende 3 den aşağı inmiyor
uzun açıklamanız için öncelikle teşekkür ederim kıstırıp atmamışsınızHocam CocoaTop uygulamasına gir ve sol üstte üç çubuk var ona tıkla ordan settings i seç.
en üstte update interval yazısını göreceksin onu seç ve 2 yap onu.
bu GPU göstergesini 2 saniyede bir göstermesini sağlayacak. Ve telefona 2 saniye de bir yük bineceği için GPU iyice azalacak. 2 yi seç biraz bekle mutlaka daha çok azalacaktır. Ha tabi arkada çalışan uygulamalarıkapatırsan daha da düşer tweak silersen daha çok iner ama gerek yok. Zaten cihazın çok ideal olması gereken gücünde hocam. Ama zamanlamayı mutlaka 2 yap çünkü GPU gösterirken bile cihaz performans harcar ve sen onu 0.5 saliseden 2 saniyeye çıkardığın için daha az harcayacak
uzun açıklamanız için öncelikle teşekkür ederim kıstırıp atmamışsınızdenedim evet oldu 0.5 i gördü sağol vallah ve bundan sonra her yüklediğim tweakten sonra bir gün konrtol edecem ondan sonra diğerine geçerim daha sağlıklı olur tekrardan sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?