iPhone usb yapma

N.o.r.t.h.w.i.n.D

Apple Sever
Konular
9
SA öncelikle herkese. Ben jailbreak sayesinde depolama alanımın bir kısmını usb olarak kullanabilir miyim? Pc ye taktığımda ayarladığın alanı usb şeklinde görse mesela güzel olur yada bu işler artık nasıl oluyorsa. Kısaca telefonumu pc ye taktığımda sadece resimlerini göstermesini değilde jailbreak sayesinde uyarlanmış bir alanı usb şeklinde kullanmak istiyorum. Sürüm 12.4 Cihaz iPhone x 256gb Uncover

ByGorkem

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Konular
75
SA öncelikle herkese. Ben jailbreak sayesinde depolama alanımın bir kısmını usb olarak kullanabilir miyim? Pc ye taktığımda ayarladığın alanı usb şeklinde görse mesela güzel olur yada bu işler artık nasıl oluyorsa. Kısaca telefonumu pc ye taktığımda sadece resimlerini göstermesini değilde jailbreak sayesinde uyarlanmış bir alanı usb şeklinde kullanmak istiyorum. Sürüm 12.4 Cihaz iPhone x 256gb Uncover

43655505-C3D0-4207-8D60-31AA8CB66230.png

Bu PC İphpne arasında dosya paylaşım sunan Tweak arkadaşım

Oyla:
KS
KS

N.o.r.t.h.w.i.n.D

Apple Sever
Konular
9
o sadece 3utools gibi programlarda sistem dosyalarını göstermeyi sağlar. Benim istediğim her pc de telefonu bağladığında sadece DCİM doysasını değilde ayarlağın dosyayıda gösterim içine her türlü dosyayı sürükleyerek telefonu usb olarak kullanmak

Oyla:

baltaxxx

Apple Sever
Konular
13
Apple File Conduit twekaini yükle. 3utools ile dosyalar bölümünde parantez içinde jailbreak kısmı da gözükecek. Oradan istediğin dosyayı atabilirsin. Geri de alabilirsin. Telefondan indirdiklerini pcye de atabilirsin.

Oyla:
Geri