C CihanWac Apple Sever Katılım 27 Ocak 2024 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 38 27 Ocak 2024 #1 Uygulama içi satın alamıyorum hep şu hata ile karşılaşıyorum bunun çözümü nedir bilen var mı varsa yardımcı olabilir mi
Uygulama içi satın alamıyorum hep şu hata ile karşılaşıyorum bunun çözümü nedir bilen var mı varsa yardımcı olabilir mi
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,274 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,639 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 27 Ocak 2024 #2 CihanWac' Alıntı: Uygulama içi satın alamıyorum hep şu hata ile karşılaşıyorum bunun çözümü nedir bilen var mı varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Satella 2 mi kullanıyorsun o var ise her uygulamada işlemiyor bilginize Oyla: Oyla 0 Downvote
CihanWac' Alıntı: Uygulama içi satın alamıyorum hep şu hata ile karşılaşıyorum bunun çözümü nedir bilen var mı varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Satella 2 mi kullanıyorsun o var ise her uygulamada işlemiyor bilginize