iPhone X 14.1 jailbreak Kalıntısı

biocsi

Apple Sever
Konular
1
iPhone X 13.6.1 jailbreak yaptım. bir süre kullandıktan sonra jailbreakı telefondan kaldırdım. İOS u 14.1 e güncelledim, itunes ten ilk oluşturduğum yedeği geri yükledim ama yine de e-Nabız vs gibi uygulamalara girmek istediğimde jailbreakli olduğu için girmiyor. Tam temizlik nasıl yapacağım, kalıntıları nasıl kaldıracağım. telefonun orjinal hale gelmesini nasıl sağlarım. ??

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
iPhone X 13.6.1 jailbreak yaptım. bir süre kullandıktan sonra jailbreakı telefondan kaldırdım. İOS u 14.1 e güncelledim, itunes ten ilk oluşturduğum yedeği geri yükledim ama yine de e-Nabız vs gibi uygulamalara girmek istediğimde jailbreakli olduğu için girmiyor. Tam temizlik nasıl yapacağım, kalıntıları nasıl kaldıracağım. telefonun orjinal hale gelmesini nasıl sağlarım. ??

Güncelleme olarak yükseltme yaptıysanız normaldir.
İpa dosyasını indirip yükseltme yaptıysanız normal değil.
ilk söylediğimi yaptıysanız ikinci söylediğim işlemi yapın.

Oyla:
KS
KS

biocsi

Apple Sever
Konular
1
jailbreaklı iken uygulama içinden sildim. daha sonra güncelleme yaptım. bu dediğiniz ipa dosyasını nasıl, nereden indireceğim.?

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
jailbreaklı iken uygulama içinden sildim. daha sonra güncelleme yaptım. bu dediğiniz ipa dosyasını nasıl, nereden indireceğim.?

bu siteden telefon modelinizi vs seçip imzası açık olan yeşil renkli sürümlerden birini indirebilirsiniz şuan bildiğim kadarıyla 14.1 sürüm açık kurulum yapmadan önce iPhone’umu bul özelliğini kapatın iTunes güncelleye basmadan önce shift tuşuna basılı tutun açılan pencereden ipa dosyanızı kurun

Oyla:
Geri