sarohan_47.
Apple Sever
- Konular
- 11
cihazı açma kapama ve ses kısma tuşlarını kullanarak açmayı denermisin 15 saniye kadarmerhaba arkadaşlar benim cihaz ipx sürüm 14.0.
Ldstart atarken cihaz respring ( yaklşık 30 saniye) sonra elma logosu ( yaklaşık 2 saniye) bu döngüye girip çıkmadı bir türlü
cihazı açma kapama ve ses kısma tuşlarını kullanarak açmayı denermisin 15 saniye kadar
Dediğin şekilde yaptım elma logosu çıkıyor bir 30 saniye kadar daha sonr tekrar respring aynı döngü oluyormerhaba arkadaşlar benim cihaz ipx sürüm 14.0.
Ldstart atarken cihaz respring ( yaklşık 30 saniye) sonra elma logosu ( yaklaşık 2 saniye) bu döngüye girip çıkmadı bir türlü
Geçmiş olsun deneyimli arkadaşlar umarım yardımcı olurDediğin şekilde yaptım elma logosu çıkıyor bir 30 saniye kadar daha sonr tekrar respring aynı döngü oluyor
teşekkür ederimGeçmiş olsun deneyimli arkadaşlar umarım yardımcı olur
Ldrestart .. Cccmoduls pro yapmaz respringde bırakmaz.. bunun sebebi uyumsuz yada çakışan tweak nedeniyle .. açmakta zorlanıyor .. telefon çökmemiş.teşekkür ederim
Ldrestart .. Cccmoduls pro yapmaz respringde bırakmaz.. bunun sebebi uyumsuz yada çakışan tweak nedeniyle .. açmakta zorlanıyor .. telefon çökmemiş.
dfu moduna almayı veya recovery moda alıp
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunla çıkış ya
merhaba arkadaşlar benim cihaz ipx sürüm 14.0.
merhaba arkadaşlar benim cihaz ipx sürüm 14.0.
hocam hata aLdrestart .. Cccmoduls pro yapmaz respringde bırakmaz.. bunun sebebi uyumsuz yada çakışan tweak nedeniyle .. açmakta zorlanıyor .. telefon çökmemiş.
dfu moduna almayı veya recovery moda alıp Kırmızıya basarak test edin..
bunla çıkış yap deneeyin.. bi
Ekli dosyayı görüntüle 14179
veya . Program - Dr Fone Full Sürüm bununla çıkış edebilme imkanı var
Ekli dosyayı görüntüle 14180
banada oyle olmuştu recovery mod da . system repair kurtarmuştı umarım seninde düzelir.
dr fone yükledim hocam kurtarma moduna aldım ama system version 15.3 yazıyorLdrestart .. Cccmoduls pro yapmaz respringde bırakmaz.. bunun sebebi uyumsuz yada çakışan tweak nedeniyle .. açmakta zorlanıyor .. telefon çökmemiş.
dfu moduna almayı veya recovery moda alıp Kırmızıya basarak test edin..
bunla çıkış yap deneeyin.. bi
Ekli dosyayı görüntüle 14179
veya . Program - Dr Fone Full Sürüm bununla çıkış edebilme imkanı var
Ekli dosyayı görüntüle 14180
System repair. Dedinmi abi ? Resimdeki sistem onarımdr fone yükledim hocam kurtarma moduna aldım ama system version 15.3 yazıyor
system repair dedim dha sonra programın kendisi cihaz iphx diye buldu sonra system version 15.3 yazıyor bide 13.2.1 oysa benim cihaz 14.1System repair. Dedinmi abi ? Resimdeki sistem onarım
ne yaptın hocam çözebildinmi ..merhaba arkadaşlar benim cihaz ipx sürüm 14.0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?