ozan-66 Apple Sever Katılım 18 Şub 2020 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 24 Mar 2020 #1 arkadaşlar jailbreakli cihazıma bir tweak yükledikten sonra telefon elmada kaldı açılmıyor nasıl açabilirim?
arkadaşlar jailbreakli cihazıma bir tweak yükledikten sonra telefon elmada kaldı açılmıyor nasıl açabilirim?
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 24 Mar 2020 #2 ozan-66' Alıntı: arkadaşlar jailbreakli cihazıma bir tweak yükledikten sonra telefon elmada kaldı açılmıyor nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam hızlıca dediğim şeyi yapın 1-ses açma tuşuna basıp bırakın 2-ses kısma tuşuna basıp bırakın 3-güç tüşüna basılı tutun Bunu ardı ardına ve seri bir şekilde yapmalısınız bende elmada kaldım böyle düzelttim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
ozan-66' Alıntı: arkadaşlar jailbreakli cihazıma bir tweak yükledikten sonra telefon elmada kaldı açılmıyor nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla ... Hocam hızlıca dediğim şeyi yapın 1-ses açma tuşuna basıp bırakın 2-ses kısma tuşuna basıp bırakın 3-güç tüşüna basılı tutun Bunu ardı ardına ve seri bir şekilde yapmalısınız bende elmada kaldım böyle düzelttim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS ozan-66 Apple Sever Katılım 18 Şub 2020 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 24 Mar 2020 #3 Düzeldi çook teşekkür ederim Oyla: Oyla 0 Downvote
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 24 Mar 2020 #4 ozan-66' Alıntı: Düzeldi çook teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bişey değil hocam Bi like ınızı alırım hocam be Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
ozan-66' Alıntı: Düzeldi çook teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bişey değil hocam Bi like ınızı alırım hocam be Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi