baltaxxx Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 13 Mesajlar 151 Tepkime puanı 27 Puanları 1,524 15 Kas 2019 #1 Arkadaşlar SafariPlus tweakiyle iso dosyası indirdim.Bunu telefondan usb bağlantısıyla almanın yolu var mıdır?3u tools ile denedim ama bulamadım.Download klasöründe yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar SafariPlus tweakiyle iso dosyası indirdim.Bunu telefondan usb bağlantısıyla almanın yolu var mıdır?3u tools ile denedim ama bulamadım.Download klasöründe yok. Şimdiden teşekkür ederim.
ckarakaya Apple Sever Katılım 22 Tem 2019 Konular 4 Mesajlar 77 Tepkime puanı 9 Puanları 1,504 15 Kas 2019 #2 Apple File Conduit 2 yi kur Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS baltaxxx Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 13 Mesajlar 151 Tepkime puanı 27 Puanları 1,524 15 Kas 2019 #3 ckarakaya' Alıntı: Apple File Conduit 2 yi kur Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sağolasınız hocam. Yeni de güncellenmişti zaten. Teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
ckarakaya' Alıntı: Apple File Conduit 2 yi kur Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sağolasınız hocam. Yeni de güncellenmişti zaten. Teşekkürler