İtunes yedekleme sorunu

flowest

Apple Sever
Konular
8
Merhaba, itunes üstünden telefonumu yedekleme yapacaktım fakat bir türlü " Şimdi Yedekle" butonu çalışmıyor aktif olarak gözükmüyor. 3uTools üstünden yapayım dedim oda %70 lere gelince hata veriyor yapmıyor bu sorunu nasıl çözüm bulabilirim.

7 Plus

Ekleme: Eşzamanla yapmaya çalışıyorum bir müdet sonra iphone bağlantısı kesildiği için , iphone eşzamanlanamadı. uyarısı veriyor.

8063

Son düzenleme:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Ayarlar > [adınız] > iCloud > iCloud Yedekleme'de iCloud Yedekleme'nin açık olduğundan emin olun.
Kabloyu taktığınızda güven yazısı gelecek güven deyin görmesi gerekir

Oyla:
KS
KS

flowest

Apple Sever
Konular
8
Ayarlar > [adınız] > iCloud > iCloud Yedekleme'de iCloud Yedekleme'nin açık olduğundan emin olun.
Kabloyu taktığınızda güven yazısı gelecek güven deyin görmesi gerekir

Olmuyor maalesef dediklerinizin hepsini harfiyen yaptım. Güven yazısı için konum gizliliği sıfırladım tekrar güven yazısı çıkınca güven yaptım gelmiyor şimdi yedekle.

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Olmuyor maalesef dediklerinizin hepsini harfiyen yaptım. Güven yazısı için konum gizliliği sıfırladım tekrar güven yazısı çıkınca güven yaptım gelmiyor şimdi yedekle.

telden... görüyormu ?

Üst tarafta yer alan adınızın da olduğu butona tıklayın.
iCloud’a tıklayın.
iCloud yedekleme sekmesine dokunun.

8064

Üst tarafta yer alan adınızın da olduğu butona tıklayın.
iCloud’a tıklayın.
iCloud yedekleme sekmesine dokunun.

8065

Oyla:
KS
KS

flowest

Apple Sever
Konular
8
Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
evet bu şekilde yaptım açıktı.

itunes görüyor fakat eşzamanla dediğimde şu hatayı veriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8069

ios sürümünüz nedir 10.3.3 mü ?

FS dosya sistemiyle tanıtılan bir Apple hatasının bir sonucu olduğunu gösteriyor. Dosya sistemi AFS'ye yükseltildiği için, dosya adlarındaki İngilizce olmayan karakterler yanlış işleniyor. Aksanlar, işaretler veya diğer özel karakterlerle (á, ü, ё, á, ñ) bir dil kullanıyorsanız veya bu tür özel karakterler içeren bazı uygulama belgeleriniz varsa, etkilenebilirsiniz.
En radikal çözüm, iPhone'un tüm içeriğini ve ayarlarını tamamen silmek ve daha sonra mevcut bir iCloud yedeklemesinden geri yüklemektir. Ancak, mevcut bir iCloud yedeklemeniz olsa bile işlem çok zaman alıcıdır.

CopyTrans Shelbee bu durum için basit bir düzeltme sağlar. En son program olan v1.133 sürümü, hataya neden olan dosyaları otomatik olarak tanımlayabilir. Yalnızca CopyTrans Shelbee'yi başlatmanız ve tam bir yedekleme yapmanız gerekir ve yedekleme sırasında sorun otomatik olarak düzeltilir.

1. Süreç çok basittir:
  2. CopyTrans Kontrol Merkezi'ni indirip açın. Program listesinde CopyTrans Shelbee'yi seçin ve programı başlatın.
8072

CopyTrans Shelbee açılacak. "Yedekle" yi tıklayın .

8073

“Tam Yedekleme” yi seçin .

8074

1. CopyTrans Shelbee'nin yapabileceği harika bir şey, bir dahaki sefere cihazınızı yedeklediğinizde, yalnızca en son değişiklikleri kaydetmeyi seçebilmenizdir. Başka bir tam yedekleme yapmanız gerekmeyecek. Daha hızlı ve daha az yer kaplıyor.
  2. Yedeği her zamanki iTunes yedekleme klasörüne kaydedebilir veya farklı bir klasör belirtebilirsiniz (hatta bilgisayarınızda yer açmak istiyorsanız, flash sürücüde veya harici sabit sürücüde bile).

8075

Ayrıca, şifrelerinizin, web sayfası oturumlarınızın, WLAN ayarlarınızın ve sağlık verilerinizin yedeklenmesi için yedeklemeyi şifreleme olasılığı da vardır. Bunu yapmak için Şifreleme'yi tıklatın ve bir parola oluşturun. Kaydetmeyi unutmayın! Geri yüklerken buna ihtiyacınız olacak.

8076

Ardından Başlat'ı tıklayın ve tam yedeklemenin tamamlanmasını bekleyin. Bozuk dosya adları otomatik olarak bulunacak ve onarılacaktır.

8077

Ekli dosyalar

• 1581188796902.png
    1581188796902.png
    171.2 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

flowest

Apple Sever
Konular
8
ios sürümünüz nedir 10.3.3 mü ?

FS dosya sistemiyle tanıtılan bir Apple hatasının bir sonucu olduğunu gösterdi. Dosya sistemi AFS'ye yükseltildiği için, dosya adlarındaki İngilizce olmayan karakterler yanlış işleniyor. Aksanlar, işaretler veya diğer özel karakterlerle (á, ü, ё, á, ñ) bir dil kullanıyorsanız veya bu tür özel karakterler içeren bazı uygulama belgeleriniz varsa, etkilenebilirsiniz.
En radikal çözüm, iPhone'un tüm içeriğini ve ayarlarını tamamen silmek ve daha sonra mevcut bir iCloud yedeklemesinden geri yüklemektir. Ancak, mevcut bir iCloud yedeklemeniz olsa bile işlem çok zaman alıcıdır.

https://trappledestek.com/forumlar/android-temalar.568/post-thread

anladım, fakat sürüm 12.2

yapacak sanırı mbaşka bir yol yok.

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293

bunları kontrol edin çözülmüş bu şekilde..

veya

Ekleme: Yabancı bir sitede rastladığım bir yöntem: Ayarlar>Genel>Sıfırla>Ağ ayarlarını Sıfırla seçeneğinden sıfırlandıktan sonra , tekrar eşleşme (sync) yapılmasının sorununu çözdüğünü belirtmiş. Birçok kişinin sorunu bu şekilde çözülmüş.

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

flowest

Apple Sever
Konular
8
teşekkürler yardımlarınız için maalesef hiç biri işe yaramadı. CopyTrans Shelbee aktivasyon kodu istediği için maalesef onu deneyemedim artık fotoğraflarımı yedekleyip temiz kurulum yapıcam.

Oyla:
Geri