Dün gece telefon elimdeyken uyuyakalmışım otomatik ekran da kapalı olduğu için sabaha kadar ekran açık kalıp şarjı bitmiş. Şimdi ise unc0ver ve AltStore açılır gibi olup açılmıyor ne yapmam gerek win10 lu pc’m de yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba dostum dün gece bende aynı problemi yaşadım online olarak bi çözüm bulamadım 3utools un son versiyonunu yükleyebilirsin sitesinden sanırım win10 olmasada onla tekrar jailbreak yapabilirsin yaptıktan sonrada altstore alpha yı yükle onunla altserver olmasada imzalıyor açılmama sorunu olmuyor
Merhaba dostum dün gece bende aynı problemi yaşadım online olarak bi çözüm bulamadım 3utools un son versiyonunu yükleyebilirsin sanırım win10 olmasada onla tekrar jailbreak yapabilirsin yaptıktan sonrada altstore alpha yı yükle onunla altserver olmasada imzalıyor açılmama sorunu olmuyor
TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle
TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle
TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle bununla beraber Altstore Alpha ve Altdaemonu da yükleyin