Jailbreak Gitti Yardım

• Konbuyu başlatan Criss7
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2K

Criss7

Apple Sever
Konular
7
Dün gece telefon elimdeyken uyuyakalmışım otomatik ekran da kapalı olduğu için sabaha kadar ekran açık kalıp şarjı bitmiş. Şimdi ise unc0ver ve AltStore açılır gibi olup açılmıyor ne yapmam gerek win10 lu pc’m de yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rftbyr

Apple Sever
Konular
0
Merhaba dostum dün gece bende aynı problemi yaşadım online olarak bi çözüm bulamadım 3utools un son versiyonunu yükleyebilirsin sitesinden sanırım win10 olmasada onla tekrar jailbreak yapabilirsin yaptıktan sonrada altstore alpha yı yükle onunla altserver olmasada imzalıyor açılmama sorunu olmuyor

Oyla:
KS
KS

Criss7

Apple Sever
Konular
7
Merhaba dostum dün gece bende aynı problemi yaşadım online olarak bi çözüm bulamadım 3utools un son versiyonunu yükleyebilirsin sanırım win10 olmasada onla tekrar jailbreak yapabilirsin yaptıktan sonrada altstore alpha yı yükle onunla altserver olmasada imzalıyor açılmama sorunu olmuyor

Windows 7 ile oluyor mu

Oyla:

rftbyr

Apple Sever
Konular
0
Emin değilim bende win10 var ama bi dene kendi sitesinden indir

Oyla:

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
Tekrardan bir jailbreak yapabilsem hayırlısıyla kurarım da o tweak ne işe yarıyor :)

TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle

Oyla:
KS
KS

Criss7

Apple Sever
Konular
7
TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle

Tamamdır teşekkürler dostum

Oyla:

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
TRappledestek repoda var sertifika süresini uzatıyor sanırsam bazen tel açılıp kapanınca uncover açılmıyor onu engelliyor bu tweak repoda var onuda yükle bununla beraber Altstore Alpha ve Altdaemonu da yükleyin

Oyla:
Geri