A Aliko08 Apple Sever Katılım 10 Mar 2021 Konular 4 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 21 Haz 2021 #1 Merhabalar ipadime bilgisayarsız jailbreak yükledim güncelleme yapmak isterken yazılım güncelleme denetlenemedi hatası alıyorum nasıl çözebilirim
Merhabalar ipadime bilgisayarsız jailbreak yükledim güncelleme yapmak isterken yazılım güncelleme denetlenemedi hatası alıyorum nasıl çözebilirim
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 21 Haz 2021 #2 Aliko08' Alıntı: Merhabalar ipadime bilgisayarsız jailbreak yükledim güncelleme yapmak isterken yazılım güncelleme denetlenemedi hatası alıyorum nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla ... uncover ise.. ayarlardan Disable Auto Disable pasif etmeniz gerekiyor ettiginizde. telefonu kapatıp tekrar rejailbreak diyerek jailbrek ediniz. günceleme gelirse.. uncover kaldırmadan günceleme etmeyiniz.. uncover ayarlardan .. Refresh icon cache ve Restore rottfs işaretleyip kaldırın cydia sonra telefonu güncelle Oyla: Oyla 0 Downvote
Aliko08' Alıntı: Merhabalar ipadime bilgisayarsız jailbreak yükledim güncelleme yapmak isterken yazılım güncelleme denetlenemedi hatası alıyorum nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla ... uncover ise.. ayarlardan Disable Auto Disable pasif etmeniz gerekiyor ettiginizde. telefonu kapatıp tekrar rejailbreak diyerek jailbrek ediniz. günceleme gelirse.. uncover kaldırmadan günceleme etmeyiniz.. uncover ayarlardan .. Refresh icon cache ve Restore rottfs işaretleyip kaldırın cydia sonra telefonu güncelle
KS KS A Aliko08 Apple Sever Katılım 10 Mar 2021 Konular 4 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 21 Haz 2021 #3 melis' Alıntı: uncover ise.. ayarlardan Disable Auto Disable pasif etmeniz gerekiyor ettiginizde. telefonu kapatıp tekrar rejailbreak diyerek jailbrek ediniz. günceleme gelirse.. uncover kaldırmadan günceleme etmeyiniz.. uncover ayarlardan .. Refresh icon cache ve Restore rottfs işaretleyip kaldırın cydia sonra telefonu güncelle Genişletmek için tıkla ... Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: uncover ise.. ayarlardan Disable Auto Disable pasif etmeniz gerekiyor ettiginizde. telefonu kapatıp tekrar rejailbreak diyerek jailbrek ediniz. günceleme gelirse.. uncover kaldırmadan günceleme etmeyiniz.. uncover ayarlardan .. Refresh icon cache ve Restore rottfs işaretleyip kaldırın cydia sonra telefonu güncelle Genişletmek için tıkla ... Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 21 Haz 2021 #4 Aliko08' Alıntı: Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... alırsınız ... çünkü .. kayıtlı kLIYOR.. dedigimi yapmanız gerekli .. kalmaz yoksa. Aliko08' Alıntı: Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... kayıtlı kalır.. dediklerimi yapmanız gerekli .. .. tkrardan .. uncover yükleyip .. maddeyi pasif edip sonra uncoveri kaldırmak Oyla: Oyla 0 Downvote
Aliko08' Alıntı: Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... alırsınız ... çünkü .. kayıtlı kLIYOR.. dedigimi yapmanız gerekli .. kalmaz yoksa. Aliko08' Alıntı: Uncoverdan yapmıştım ama ondan sonra pc den güncelledim tableti yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... kayıtlı kalır.. dediklerimi yapmanız gerekli .. .. tkrardan .. uncover yükleyip .. maddeyi pasif edip sonra uncoveri kaldırmak