N Normlife Apple Sever Katılım 3 Eyl 2019 Konular 16 Mesajlar 39 Tepkime puanı 3 Puanları 1,869 13 Tem 2021 #1 Merhabalar UncOver Jailbreak yaptım Fakat NAVİGASYON UYGULAMASI YOLDA GİDERKEN BOZYULUYOR NEDENİNİ BİLEN varmı? Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Tem 2021
Merhabalar UncOver Jailbreak yaptım Fakat NAVİGASYON UYGULAMASI YOLDA GİDERKEN BOZYULUYOR NEDENİNİ BİLEN varmı?
josepH CR.cryp Moderatör Apple Expert Tecrübeli Üye Elit Üye Kıdemli Üye Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iPhone 13 pro Max Katılım 10 Haz 2018 Konular 511 Mesajlar 2,081 Çözümler 2 Tepkime puanı 1,285 Puanları 2,464 Konum Türkiye 13 Tem 2021 #2 Normlife' Alıntı: MERHABALAR UNCOVERDAN JAİLBREAK YAPTIM FAKAT NAVİGASYON UYGULAMASI YOLDA GİDERKEN BOZYULUYOR NEDENİNİ BİLEN VAR MI ? Genişletmek için tıkla ... yüklü tweakleri görmek gerekli ..arkadaşım. jailbreakbozmaz.. ama .. nnewterm 2 indirip su alpine ldrestart etmenizi öneririm.. L haarfiyle küçük Oyla: Oyla 0 Downvote
Normlife' Alıntı: MERHABALAR UNCOVERDAN JAİLBREAK YAPTIM FAKAT NAVİGASYON UYGULAMASI YOLDA GİDERKEN BOZYULUYOR NEDENİNİ BİLEN VAR MI ? Genişletmek için tıkla ... yüklü tweakleri görmek gerekli ..arkadaşım. jailbreakbozmaz.. ama .. nnewterm 2 indirip su alpine ldrestart etmenizi öneririm.. L haarfiyle küçük