Jailbreak sorunu

Cavus28

Apple Sever
Konular
11
Cihazım iphone 8 plus 12.4 jailbreakli fakat jailbreak yapinca cihazda yavaşlama söz konusu oluyor sanırım kurduğum crakli tweaklerden dolayı bugun safari plus hata verdi bende cydiadan kaldirdim 1 saat respiring ekraninda kaldım telefon açıldı telefonu unc0verden restore yaptım fakat tekrar jailbreak yapmaya korkuyorum ne önerirseniz successiondan restore mi yapayım nasil bu cihaz eski haline gelir bütün jailbreak kalıntılarını kaldırmak istiyorum sshss kaydim yok yardımcı olabilir misiniz

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Successionla sifirladim tavsiyem crakli tweak ve sistemi yoran tweak yuklemeyin

bizde niye olmuyor arkadaşım merak ediorum... sizler yüklediginz twqeaklerin bağımlılıkları bakmadan üst üstte yüklediginizde.. ve yüklendiginizde. yorar hatalar meydana gelir.. bu crack siz ne olduğunu biliyorsunuz anlamadım.. birebir herşeyi aynı olan dosylaar... sadece üzerinde udid kaydına alınan satın alınmış tweak udid kaydı üzerinden silinip... herkesein indirecegi hale geiliyor olay bu

Oyla:
KS
KS

Cavus28

Apple Sever
Konular
11
Bilmiyorum artik crakli uygulama yuklemeye basladiktan sonra oldu

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

Crack şu .. satın aldığı @DeliTurK Gesto TWEAK diyelim... bu deliturk kişinin .. telindeki udid seri numarasına kaydeder kimse indirmesin diye... bu deliturk ne yapıyor... millet için... telindeki udid kaydı... silip... riske girerek satın aldığı yerden yasaklanmasını düşünmeden satın aldığı gestoyu indiremicek hale geliyor.. ve milletin indirecegi udid kaydı kaldırıp .. orjinal haliyle... sizlere sunuyor olay bu... package: com.packix.gesto örnek ..bunu com.trappledestek.gesto adıyla degişip isim degişip yolunu değişip sunuyor... içindeki tüm dosyaları orjinal haliyle size veriyor olay bu.. bilmeyenler için diyeyim..

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com

Crack ile alakalı değil sorunun birden fazla tweak aynı işlevi görmeye çalışıp çakısıyor buda bellegini yoruyor ister istemez sistemde yavaşlamalar söz konusu oluyor
kullandıgın tweaklara özen gösterirsen bu sıkıntıdan kurtulursun

Oyla:

TibetGSI

Apple Sever
Konular
6
Crackli Tweak de malware olabilir de satin alinan tweakler de olamaz mi ?^^ neden Malwarescanner tweak yok

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Crackli Tweak de malware olabilir de satin alinan tweakler de olamaz mi ?^^ neden Malwarescanner tweak yok

iOS sistem hacklenmesin güvende kalalım diye uğraşıyor bu yüzden yasal olarak iOS da malwarescanner bulundurmuyor güncellemeler ile zaten bizleri güven altında tutuyor jeilbreak yapmanı systemine girmeyi başaran biri neden böyle bir şey yapsın ki

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…