Kaos54 Apple Sever Katılım 5 Ocak 2019 Konular 17 Mesajlar 88 Tepkime puanı 12 Puanları 1,869 21 Haz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar evet dediğim sıfırlasam herhangi bir şey olur mu
Ayfly Apple Sever Katılım 17 Tem 2018 Konular 7 Mesajlar 240 Tepkime puanı 41 Puanları 1,889 21 Haz 2020 #2 Kaos54' Alıntı: Merhaba arkadaşlar evet dediğim sıfırlasam herhangi bir şey olur mu Genişletmek için tıkla ... Hangi jb aracını kullanıyorsanız onun ayarlarından önce jb tweak ve jb yi kaldırın sonra sıfırlayabilirsiniz.böylesi daha sağlıklı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Kaos54' Alıntı: Merhaba arkadaşlar evet dediğim sıfırlasam herhangi bir şey olur mu Genişletmek için tıkla ... Hangi jb aracını kullanıyorsanız onun ayarlarından önce jb tweak ve jb yi kaldırın sonra sıfırlayabilirsiniz.böylesi daha sağlıklı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS Kaos54 Apple Sever Katılım 5 Ocak 2019 Konular 17 Mesajlar 88 Tepkime puanı 12 Puanları 1,869 21 Haz 2020 #3 Ayfly' Alıntı: Hangi jb aracını kullanıyorsanız onun ayarlarından önce jb tweak ve jb yi kaldırın sonra sıfırlayabilirsiniz.böylesi daha sağlıklı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğin yaptım bir sorun çıkmadı bilgisayarım yok uncover indirebileceğim bir site varmı benim bildiklerim hepsin de sertfika sorunu var Oyla: Oyla 0 Downvote
Ayfly' Alıntı: Hangi jb aracını kullanıyorsanız onun ayarlarından önce jb tweak ve jb yi kaldırın sonra sıfırlayabilirsiniz.böylesi daha sağlıklı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğin yaptım bir sorun çıkmadı bilgisayarım yok uncover indirebileceğim bir site varmı benim bildiklerim hepsin de sertfika sorunu var
Reloading_Data Jailbreaking Elit Üye Apple Sever Katılım 18 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 490 Tepkime puanı 204 Puanları 1,889 21 Haz 2020 #4 Kaos54' Alıntı: Dediğin yaptım bir sorun çıkmadı bilgisayarım yok uncover indirebileceğim bir site varmı benim bildiklerim hepsin de sertfika sorunu var Genişletmek için tıkla ... suan yok keske sıfırlamadan önce bunu araştırsaydın Oyla: Oyla 0 Downvote
Kaos54' Alıntı: Dediğin yaptım bir sorun çıkmadı bilgisayarım yok uncover indirebileceğim bir site varmı benim bildiklerim hepsin de sertfika sorunu var Genişletmek için tıkla ... suan yok keske sıfırlamadan önce bunu araştırsaydın
KS KS Kaos54 Apple Sever Katılım 5 Ocak 2019 Konular 17 Mesajlar 88 Tepkime puanı 12 Puanları 1,869 21 Haz 2020 #5 Hocam sertfikalar sürekli yenileyip duruyorlar hepsi zaten aynı sertfikayı kullanıyorlar mecbur beklemek lazım Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam sertfikalar sürekli yenileyip duruyorlar hepsi zaten aynı sertfikayı kullanıyorlar mecbur beklemek lazım