Y Yrmtsomr Apple Sever Katılım 6 Eki 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 27 Ocak 2021 #1 6s plus kullanıyorum. 14.3 sürümündeki telefonuma checkra1n ile jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak telefonu yavaşlatır mı? PUBG gibi oyunlar kasar mı jailbreak yüzünden? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6s plus kullanıyorum. 14.3 sürümündeki telefonuma checkra1n ile jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak telefonu yavaşlatır mı? PUBG gibi oyunlar kasar mı jailbreak yüzünden? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C canpng Apple Sever Katılım 2 Mar 2019 Konular 8 Mesajlar 105 Çözümler 1 Tepkime puanı 621 Puanları 1,889 Konum İzmir, Türkiye 27 Ocak 2021 #2 Yrmtsomr' Alıntı: 6s plus kullanıyorum. 14.3 sürümündeki telefonuma checkra1n ile jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak telefonu yavaşlatır mı? PUBG gibi oyunlar kasar mı jailbreak yüzünden? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Senin kurduğun tweaklere göre cihazın hızında, batarya performansında değişkenlik olabilir. Her şeyi kurma sorun olmaz. 6s de canavar gibi telefon zaten Oyla: Oyla 0 Downvote
Yrmtsomr' Alıntı: 6s plus kullanıyorum. 14.3 sürümündeki telefonuma checkra1n ile jailbreak yapmayı düşünüyorum. Jailbreak telefonu yavaşlatır mı? PUBG gibi oyunlar kasar mı jailbreak yüzünden? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Senin kurduğun tweaklere göre cihazın hızında, batarya performansında değişkenlik olabilir. Her şeyi kurma sorun olmaz. 6s de canavar gibi telefon zaten